Настільна лампа UFT emoi H0042 Smart Lamp Speaker (H0042)

Код товару: 1128424
Немає в наявності
  • Інформація по UFT H0042
  • Виробник: UFT
  • Гарантія: 3 міс.
  • Код виробника: H0042
  • Вага: 0.275 кг.
  • Короткий опис:

    Настольная лампа UFT emoi H0042 Smart Lamp Speaker (H0042)

Опис Настільна лампа UFT emoi H0042 Smart Lamp Speaker (H0042)

Смарт-лампа UFT emoi - переносна розумна лампа-музична колонка відрізняється прекрасним звучанням і подарує Вам задоволення де б Ви не знаходилися. Поєднання музики та світла знайде в кожному емоційний відгук.

За допомогою розумного докладання emoi можна включати і вимикати музику і світло; регулювати рівень освітленості; встановити час відтворення музики і світла;

Чудові багаточастотні динаміки з чудовою якістю звучання; 3 Ватт NdFeB динамік з чутливістю в 82 дБ в такому компактному і портативному пристрої забезпечує природне звучання Ваших музичних треків.

Цей гармонійний прилад з приглушеним світлом створює комфортну атмосферу. Колірна температура світла варіюється в межі 2800-3000К, більш низьких колірних температур імітує світло при світанку і заході сонця, даруючи теплоту, почуття комфорту і розслаблення.

В смарт-лампах UFT використовуються світлодіоди з низькими колірними температурами, які служать довше і споживають менше енергії.

Ви також можете змінити колір, використовуючи розумне застосування від emoi. Виберіть Ваш улюблений колір або просто використовуйте камеру свого телефону, щоб автоматично розпізнати колір і змінити освітлення відповідно до своїх уподобань.

Делікатно струсіть прилад для включення світла. Трохи струсіть світильник щоб включити/вимкнути світло, або щоб змінити колір освітлення.

Характеристики Настільна лампа UFT emoi H0042 Smart Lamp Speaker (H0042)

Тип лампы светодиодная (встроенная)
Мощность 0.1 Вт
Цветовая температура 2800 - 3000 K
Яркость (световой поток) нет данных
Напряжение нет данных
Крепление нет
Удаленное управление Bluetooth
Регулировка яркости нет
Динамик есть
Голосовое управление нет
Таймер нет
Питание аккумулятор
Материал пластик
Габариты (ШхВхГ) нет данных
Цвет белый