Електропіч Grunhelm GN50ARC

Код товару: 1000849
Під замовлення
4590 Грн
  • Інформація по Grunhelm GN50ARC
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GN50ARC
  • Вага: 11.465 кг.
  • Габарити: 43x42x42 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 2200 Вт, об'єм духовки - 50 л, розміри - 58.3 х 41 х 37 см

Опис Grunhelm GN50ARC

Велика електропіч
Електрична піч Grunhelm GN50ARC має вельми об'ємну камеру, яка здатна вмістити в себе великі страви - 50 л. Загальний дизайн ергономічно продуманий і залишається класичним, тому впровадити таку піч на кухню буде нескладно. Габарити корпусу 41x58.3x37 см. Оформлення в чорному кольорі з хромованими елементами - базовий варіант, який вітається в будь-якій кухні. Механічні регулятори управління представлені чотирма поворотними перемикачами, які мають зрозумілий інтерфейс.

Режим гриля
Пекти м'ясо - одне з найбільш затребуваних завдань, яке лягає на плечі електричної печі. Щоб зробити готування простим, а блюдо було ідеальним за смаковими якостями, варто активувати опцію гриля. Саме такий вплив на максимально високій температурі здатен з усіх боків пропекти птицю як зовні, так і всередині, не даючи їй обгоріти або залишитися сирою. Комплектація вертелом істотно спрощує приготування в такому режимі.

Конвекція повітря
Конвективне поширення нагрітого повітря стало запорукою прискореного приготування їжі. Активне переміщення повітряних мас дозволить не перевертати блюдо, поки воно знаходиться в камері - жар проникає в усі її куточки, тому недостатній вплив страві не загрожує.

Розморожування їжі
Ви можете використовувати опцію розморожування. Це дозволить підготувати блюдо до подальшого приготування, при цьому не доводячи його до дуже високої температури ще на стадії розморожування.

Програмований таймер
Використовуйте таймер, якщо хочете вибрати певний за тривалістю цикл, який буде оптимальний для обробки конкретного блюда. Після того, як заданий часовий проміжок закінчиться, ви зможете витягнути їжу. При цьому вам не потрібно відволікатися, поки вона готується, адже відключення відбудеться самостійно.

Характеристики Grunhelm GN50ARC

Потужність 2200 Вт
Об'єм духовки 50 л
Тип управління механічний
Кількість нагрівальних елементів 3
Кількість режимів нагріву 4
Регульований термостат до 250 °С
Режими нижній нагрів
Розміри 58.3 х 41 х 37 см
Вага 12 кг
Колір чорний
Особливості таймер
Також шукають з конвекцією