Електропіч Liberton LEO-480 Red

Код товару: 946808
Немає в наявності
  • Інформація по Liberton LEO-480 Red
  • Виробник: Liberton
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: LEO-480 Red
  • Короткий опис:

    Потужність - 2000 Вт, об'єм духовки - 48 л, розміри - 54.9 х 40.8 х 37.7 см

Опис Liberton LEO-480 Red

Стильний дизайн електродуховки LIBERTON LEO - 480  неймовірно універсальний і привабливий зовнішній вигляд зачаровує з першого погляду. Лаконічність і відсутність зайвого роблять її дійсно елегантної. Червоно-чорний дизайн практичний і відрізняється стильністю. Ви позбавите себе від зайвого клопоту з очищення, які притаманні моделям у світлій колірній гамі.

Великий обсяг Liberton LEO - 480 відрізняється великим об'ємом - цілих 48 літрів. Цього простору дійсно досить для створення великих кулінарних шедеврів і одночасного приготування кількох страв. Внутрішня поверхня духовки зроблена з нержавіючої сталі.

Ергономіка в усьому. Зручність експлуатації - головний пріоритет цієї моделі. Тому вона має просту і зрозумілу систему управління на поворотних важелях. Внутрішній простір відмінно висвітлюється підсвічуванням. Звуковий сигнал інформує про закінчення заданого часу, що визначається режимами роботи або таймером. Функція автовідключення сприяє меншій витраті часу на контроль і відсутності переживань про те, що не вимкнув прилад.

Режими роботи. В цій техніці їх 3. З їх допомогою ви можете приготувати рибу, м'ясо, гриль м'ясний і овочевий, закуски на шпажках, випічку, піцу і багато інших страв. Функція всебічного конвекційного обдування істотно знижує час приготування і робить блюдо всебічно пропечений.

Додаткова комплектація. Купуючи цю електричну піч, разом з нею ви отримуєте зручні грати для гриля і деко, ручку для декка, форму для піци, вертел. Всі ці пристосування легко зберігаються всередині, коли техніка знаходиться в неактивному стані.

Характеристики Liberton LEO-480 Red

Колір червоний
Також шукають з конвекцією
Потужність 2000 Вт
Об'єм духовки 48 л
Тип управління механічний
Кількість нагрівальних елементів 2
Кількість режимів нагріву 3
Регульований термостат до 250 °С
Режими нижній нагрів
Особливості хромована решітка
Розміри 54.9 х 40.8 х 37.7 см
Вага 8.16 кг