Електроплитка Tefal IH201812

Код товару: 1008683
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL IH201812
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: IH201812
  • Вага: 2.925 кг.
  • Габарити: 40x8x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип варильної поверхні - індукційна, кількість конфорок - 1, вага - 2.6 кг, Колір - чорний, розміри (Ш х Г х В) - 350 х 250 х 55 мм

Опис TEFAL IH201812

Плита нового покоління
Настільна плита Tefal IH201812 створена командою професіоналів, які прагнули зробити її максимально комфортною в побуті і відповідаючою останнім тенденціям в дизайні. Завдяки тому, що техніка використовує принцип індукції на практиці, вийшло зробити її пласкою по форм-фактору. За рахунок того, що індукційні струми розігрівають поверхню посуду, а не самої плити, техніка ще й вельми енергоефективна.

Склокерамічний шар
Зовнішнє склокерамічне покриття стало відмінним варіантом для того, щоб зробити варильну поверхню самодостатньою і універсальною по дизайну. До того ж, склокераміка гранично ефективна на практиці: її дуже легко мити, вона витримує механічний вплив і вплив високої температури.

Одна зона приготування
Одна конфорка є єдиною зоною приготування, що займає весь простір панелі. Потужність цієї зони дорівнює 2100 Вт. Це досить високий показник, тому приготування займає набагато менше часу, ніж на інших пристроях. Кип'ятіння води зводиться до простої кількахвилинної дії.

Сенсорне управління
Панель сенсорного управління знаходиться на передній частині конструкції безпосередньо під зоною готування. Вона дуже зрозуміла по інтерфейсу, тому розібратися з управлінням дуже легко. Всі опції позначені іконками, а інформативний дисплей покаже всі необхідні дані. Всього кілька кліків - і панель готова до роботи!

Функція таймера
Ви зможете запрограмувати пристрій на роботу протягом певного часового відрізку. Це дуже зручно, тому що вам не доведеться відволікатися. Коли таймер закінчить свою роботу, вам залишиться зняти з плити готову страву. Кнопки «+» і «-» призначені для установки часового проміжку.

Характеристики TEFAL IH201812

Основні
Вид настільна плита
Тип індукційна
Управління сенсорне
електронне
Варильна поверхня
Потужність, Вт 2100
Робоча поверхня склокерамічна
Кількість конфорок 1
Кількість індукційних конфорок 1
Кількість рівнів потужності 7
Грати конфорок відсутні
Особливості термостат
дисплей
таймер
автоматичне відключення
регулювання потужності
6 режимів приготування
Духова шафа
Комплектація гарантійний талон
плита настільна
інструкція
Фізичні
Колір чорний
Вага 2.9 кг
Висота 7 см
Ширина 30 см
Глибина 41 см