Набір для експериментів 4М Електричний ланцюг (00-03232) Электрическая цепь

Код товару: 1066479
Немає в наявності
  • Інформація по 4М 00-03232
  • Виробник:
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Электрическая цепь
  • Код виробника: 00-03232
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 22x17x6 см.
  • Короткий опис:

    Тип - створення пристроїв, Тематика - електроніка, стать - для хлопчиків і дівчаток, від 8 років

Опис 4М Электрическая цепь

Із набором для творчості від 4M зберіть електричну сигналізацію власноручно і дізнайтеся про роботу електричного кола. Це цікавий і корисний гаджет!

У комплекті є всі необхідні деталі для наукового заняття, покрокова інструкція з малюнками. Додатково будуть потрібні лише маленька хрестова викрутка і дві батарейки типу АА.

Зберіть пристрій за інструкцією і починайте безпечні дослідження електрики на реальній моделі сигналізації. Проведіть паличкою від одного кінця металевого дроту до іншого, не торкаючись його. Якщо паличка торкнеться дроту, ви почуєте дзвінок. Пограйте з друзями: хто зможе провести гачок швидше уздовж дроту, не торкнувшись сигналізації? Поекспериментуй із різними формами дроту.

Сигналізація добре демонструє просте електричне коло. Вона складається з батарейок, дзвінка, металевого дроту і ручки. Доки металева петля на ручці на торкається дроту, коло не замкнуте, і електрику по ньому не проходить. Торкаючись петлею дроту, ми замикаємо коло. Електрика надходить на дзвінок і він спрацьовує.

Науковий комплект серії KidzLabs допоможе дізнатися про основи фізики та електрики. Він буде цікавий дітям від 8 років молодшої школи, особливо хлопчикам. Набір для творчості 4M розвиває мислення, інтелект, допитливість, навички конструювання, винахідництва. Може зацікавити дитину вивченням наук, технологій, інженерної справи.

У наборі:

- пластикова платформа;

- ручка;

- батарейний відсік;

- електричний дзвінок;

- велика пластикова втулка (4 шт.);

- мала пластикова втулка (4 шт.);

- металева втулка (4 шт.);

- гнучкий металева дріт;

- ізольований дріт;

- інструкція з малюнками.

Характеристики 4М Электрическая цепь

Тип створення пристроїв
Тематика електроніка
Стать для хлопчиків і дівчаток
Вікова група від 8 років
Розміри упаковки 22 x 6 x 17 см