Набір для експериментів 4М Робот-мильні бульбашки (00-03423) Робот-мыльные пузыри

Код товару: 1030265
Під замовлення
522 Грн
  • Інформація по 4М 00-03423
  • Виробник:
  • Країна-виробник: Нідерланди
  • Модель: Робот-мыльные пузыри
  • Код виробника: 00-03423
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 28x16x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - створення пристроїв, Тематика - робототехніка, стать - для хлопчиків і дівчаток, від 8 років

Опис 4М Робот-мыльные пузыри

Набір дозволяє зібрати цікавого робота-мильні бульбашки за детальною інструкцією з малюнками. Запустіть його і дивіться як він вправно видуває різноманітні бульбашки з мильної суміші.
Комплектація: передня частина корпусу x 1, задня частина корпусу x 1, жолоб x 1, очі x 2, вісь ротора x 1, кришка батарейного відсіку x 1, вентилятор x 1, двигун x 1, кришки клем x 2, гвинти x 7, баночка для мильного розчину x 1, палички з фігурними отворами х 7.
Також потрібно, але не входить в цей комплект: невелика хрестова викрутка, батарейки 2 х ААА.
Збирання
1. Одягніть вентилятор на вал двигуна. Переконайтеся, що ви повністю натиснули на вал, як показано на схемі.
2. Вставте зібрані мотор і вентилятор у передню частину кузова.
3. Одягніть задню частину корпусу на передню. Пропустіть дроти від двигунів через отвори в задній частині корпусу, як показано на малюнку. Закріпіть корпус шістьма гвинтами. Помістіть металеві кінці двох червоних дротів в один з отворів і закріпіть їх клемною кришкою. Повторіть із двома чорними проводами.
Принцип роботи
Батарея живить двигун, змушуючи його обертати вентилятор на високій швидкості. Вентилятор всмоктує повітря через верхню частину корпусу робота і видуває його через отвір у передній частині корпусу. Двигун також обертає набір зубчастих коліс, який обертає ротор із прикріпленими до нього паличками. Шестерні змінюють високу швидкість двигуна на повільну швидкість ротора. Палички занурюються в розчин, коли ротор обертається, покриваючи фігурні отвори тонкою плівкою мильної суміші. Коли палички рухаються перед вентилятором, повітря перетворює мильну плівку в бульбашки.
У набір входить баночка для мильного розчину. Ви також можете придбати розчин для бульбашок окремо або зробити його самостійно за рецептами в інструкції.
Цікаві факти
Товщина мильної плівки становить менше однієї тисячної міліметра. Вона еластична, як повітряна куля, тому вибухає. Плівка утримується силою поверхневого натягу, створюваної крихітними частинками в суміші, що чіпляються одна за одну.
Бульбашки круглі, тому що оболонка міхура завжди намагається стиснутися до мінімально можливої площі. Пузир лопається, тому що вода в ньому повільно випаровується в повітря.
Кольори веселки, що ви бачите на пузирі, створюються світлом, що відбивається від його внутрішньої і зовнішньої поверхні. Світовий рекорд самого великого міхура, що не лопнув, складає 341 день, це майже рік.
Розвиток
Набір для дітей від 8 років. Дозволяє навчитися збирати механізми по інструкції. Розвиває: мислення, інтелект, винахідництво, вміння працювати руками, уважність, впевненість у своїх здібностях, емоційне благополуччя. Підходить для виховної програми STEAM.
Набір Робот-мильні бульбашки від 4M – це не лише розвага, але і знайомство з такими науками, як фізика і робототехніка. Можливо, саме такий комплект викличе у дитини інтерес до вивчення наук.

Характеристики 4М Робот-мыльные пузыри

Тип створення пристроїв
Тематика робототехніка
Стать для хлопчиків і дівчаток
Вікова група від 8 років
Розміри упаковки 16,5 x 6,2 x 23,8 см