Навушники 1MORE E1020BT Spearhead VR Driver Black-Red (E1020BT-BLACKRED)

Код товару: 926352
Немає в наявності
  • Інформація по 1MORE E1020BT-BLACKRED
  • Виробник: 1MORE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: E1020BT Spearhead VR Driver Black-Red
  • Код виробника: E1020BT-BLACKRED
  • Вага: 0.45 кг.
  • Габарити: 21x18x6 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 32 Ом, 89 дБ

Опис 1MORE E1020BT Spearhead VR Driver Black-Red

Навушники 1MORE E1020BT Spearhead VR Driver Black-Red (E1020BT-BLACKRED)

1MORE Spearhead VR BT Headphones - дуже круті внутрішньоканальні навушники, які підійдуть як для прослуховування високоякісної музики, так і для професійного гейминга - не важливо, комп'ютерного або мобільного. Навушники подарують вам незабутні відчуття, оскільки забезпечують об'ємне звучання 7.1, мають невелику вагу, більшу тривалість роботи, а також оснащені подвійним мікрофоном ENC.

Драйвер з графена

Драйвер є основою навушників, оскільки грає вирішальну роль в якості звуку. Для неперевершеної якості звуку, драйвер виконаний за схемою подвійного компонування, складається з двох рухомих котушок, що забезпечує більш високу потужність і чіткість звуку.

Подвійний професійний мікрофон

Навушники оснащені подвійним мікрофоном, який повністю блокує зовнішні перешкоди. Завдяки цьому ви зможете не тільки чути звуковий супровід, а й спілкуватися з іншими користувачами в процесі групових ігор.

Навушники 1MORE Spearhead VR BT Headphones оснащені батарей ємністю 120 мАг, що підтримує систему швидкої зарядки. Вона здатна заряджатися в 3 рази швидше, ніж звичайні батареї. Всього 10 хвилин зарядки дадуть вам до 3 годин прослуховування музики.

1MORE - виробник акустики преміум-класу. Місія компанії - створювати високоякісні навушники по дивно доступними цінами, змінюючи тим самим стереотип, де високі ціни на брендові ярлики є нормою.

1MORE використовує новітні запатентовані технології та матеріали для поліпшення звуку, комфорту та естетики: від авіаційно-космічних матеріалів до справжніх кристалів Сваровські, 1MORE створює стандарт сучасного досконалості, як у функціональності, так і в дизайнерській формі.

1MORE прагне представити музику вашого улюбленого артиста з неперевершеною точністю. 1MORE і лауреат премії Греммі Luca Bignardi створили чудове звучання, збалансоване природним чином. Відсутність різкого баса і превалюють високих частот забезпечують комфортне прослуховування нових композицій на безпечних рівнях гучності. У навушниках ви почуєте саме те, що хотіли передати вам виконавці.

Навушники створюються з різними розмірами вушних вкладишів для забезпечення ідеальної посадки і шумоізоляції - вам залишається лише насолоджуватися музикою. А так же 1MORE поставляються в подарунковій упаковці і в футлярах, які є одночасно розкішними і функціональними.

Всі навушники з вбудованими пультами дистанційного керування повністю сумісні з пристроями Apple і Android. А високоточні мікрофони MEMS забезпечують чудову якість звуку під час дзвінків, з технологією усунення перехресних перешкод і статичної фону.

Характеристики 1MORE E1020BT Spearhead VR Driver Black-Red

Тип пристрою гарнітура
Тип геймерські (ігрові)
Підключення бездротове
Назначение для телефону
Конструкція внутрішньоканальні
Тип кріплення шнурок на шию
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 89 дБ
Особливості регулятор гучності
Також шукають крапельки
Колір Red