Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

Код товару: 1589931
Під замовлення
1806 Грн
  • Інформація по 1MORE EC305 Black 2024
  • Виробник: 1MORE
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: EC305 Black 2024
  • Короткий опис:

    Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

Опис Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

1More: приголомшливе звучання + преміальний дизайн!

Бездротові навушники 1More PistonBuds Pro Q30 з адаптивним шумопоглинанням та еквалайзером, що налаштовується, створені дарувати задоволення кожного дня, адже вони відтворюють звук з високою роздільною здатністю та працюють до 30 годин в автономному режимі. Завдяки оновленій ергономіці та надлегкій вазі ви не відчуватимете навушники у вухах. Стильний двоколірний дизайн із витонченим логотипом на корпусі перетворює навушники на яскравий аксесуар, що вирізняє вас з оточення.

Режим прозорості
Насолоджуйтесь музикою і залишайтеся на зв’язку з оточенням. Навушники PistonBuds Pro Q30 з режимом прозорості забезпечують чисте звучання, яке органічно поєднується зі звуками вулиці. Ви навіть зможете вести комфортний діалог, не перериваючи прослуховування.

Шумозаглушення для будь-якої ситуації
Обирайте відповідний рівень шумозаглушення, залежно від того, чи перебуваєте ви в дуже шумному місці, насолоджуєтеся музикою в затишному кафе, чи вийшли на пробіжку у вітряну погоду. Ексклюзивна технологія адаптивного шумозаглушення блокує навколишні шуми до 42 дБ, даючи вам змогу насолоджуватися нюансами улюбленої музики в будь-якому місці.

Потужний збалансований звук
Карбонова діафрагма DLS з алмазоподібною структурою забезпечує потужне збалансоване звучання у високій роздільній здатності з ширшою частотною характеристикою. З 1More PistonBuds Pro Q30 ваші улюблені хіти звучать просто приголомшливо, це можливо завдяки ідеальному балансу між високими, середніми та низькими частотами.

6 мікрофонів для чіткого спілкування
Вбудовані в кожен навушник 3 мікрофони + інтелектуальний алгоритм поліпшення звуку на ШІ гарантують вам кристально-чисте спілкування в будь-якому місці. Ваш голос посилюється, блокуються сторонні шуми та відволікаючі звуки, щоб співрозмовник чітко чув кожне ваше слово.

Просторове звучання
Імерсивне прослуховування з навушниками 1More PistonBuds Pro Q30 - це нова реальність. Завдяки деталізованому просторовому аудіо, яке звучить з усіх боків, ви відчуєте ефект занурення під час перегляду фільму, під час гри або під час прослуховування улюбленого альбому.

Музика без перерви
Заряду навушників вистачить на 7.5 годин відтворення без шумозаглушення і на 5 годин з увімкненим режимом шумозаглушення. Ресурс футляра збільшує час роботи до неймовірних 30 годин, а це більше, ніж ви зможете витратити за день. Усього 10 хвилин на підзарядці - і ви отримаєте ще до 2 годин яскравого звучання.

Налаштування еквалайзера
Вибирайте одну з 12 налаштувань еквалайзера, щоб домогтися професійного рівня звучання і персоналізувати ваші навушники відповідно до особистих уподобань.

Ігровий режим
Активуйте ігровий режим, і затримка звуку автоматично знизиться до 0.08 секунди - так ви зможете отримати максимально імерсивний ігровий досвід і оперативно відреагувати на будь-які зміни на ігровій карті.

Стабільне під’єднання через Bluetooth 5.3
Підтримка передового стандарту бездротового зв’язку Bluetooth 5.3 гарантує стабільне під’єднання і швидке передавання сигналу без спотворень і затримок, що підходить як для перегляду контенту, так і для динамічної гри. Висока енергоефективність Bluetooth 5.3 подовжує час автономної роботи навушників, залишаючи в минулому часті підзарядки.

Характеристики Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

Частотный диапазон нет данных
Чувствительность нет данных
Сопротивление наушников 16 Ом
Наличие активного шумоподавления (ANC) есть
Акустическое оформление закрытые
Тип излучателя динамический
Bluetooth-кодек A2DP, AVRCP, HFP
Тип подключения беспроводное
Тип наушников вакуумные
Тип крепления без крепления (внутриканальные)
Тип гарнитуры стерео
Версия Bluetooth Bluetooth 5.3
Тип беспроводного подключения Bluetooth
Время работы разговор/ожидание до 30 ч
Время зарядки 2 ч
Питание аккумулятор
Поддержка беспроводной зарядки нет
Чувствительность микрофона нет данных
Частотный диапазон микрофона нет данных
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Наличие микрофона с микрофоном
Влагостойкость IPX5
Наличие подсветки нет
Регулятор громкости нет
Складная конструкция нет
Съемный кабель нет
Длина кабеля -
Форма штекера нет
3.5 мм (mini-jack) нет
USB нет
USB Type-C нет
Lightning нет
Назначение для мобильных устройств
Вес 44 г
Размеры нет данных
Цвет черный/золотистый
Материал амбушюр силикон
Материал корпуса пластик
Входит в комплект гарнитура, кейс, сменные амбушюры, зарядный кабель USB-C, инструкция
USB-приемник в комплекте отсутствует