Навушники AirOn AirTune Sport (6945545521558)

Код товару: 977580
Немає в наявності
  • Інформація по AirOn 6945545521558
  • Виробник: AirOn
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AirTune Sport
  • Код виробника: 6945545521558
  • Вага: 0.1 кг.
  • Короткий опис:

    спортивні, TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, закриті, 32 Ом, чутливість - 42 дБ, 20 - 20000 Гц, Активне шумозаглушення - є, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - всеспрямований, Матеріал амбушур - силікон, кількість jack(ів) - 1, Black, 17 г

Опис AirOn AirTune Sport

Бездротові навушники AirTune Sport

Повністю бездротові навушники AirTune Sport були створені спеціально для спорту. Забудьте назавжди про проблему випадання навушників завдяки особливим кріпленням, розробленим у формі гаків із високоякісного силікону з покриттям soft touch. Досягайте максимального комфорту та зручності використання завдяки надійній фіксації навушників і якісним силіконовим вкладням 3 розмірів. До комплекту також додається зручний кейс для навушників, який ідеально поміститься в кишеню ваших джинсів або найменшу сумочку.

AirTune Sport ідеально підходять для бігу, фітнесу, йоги і будь-яких інших активних тренувань у залі або на вулиці. До 4 годин роботи без підзаряджання, повне заряджання лише за 1,5 години, вдосконалений стильний дизайн, а також якісне звучання навушників допоможуть вам дістати максимум задоволення від тренування. Захист від пилу, води та вологи IPx5 гарантує надійну роботу під час найінтенсивніших тренувань і в будь-яку погоду.

Вдосконалений ергономічний дизайн із багатофункційною кнопкою, розташованою на обох навушниках, забезпечить вам незабутній комфорт. Відповідайте на дзвінки, завершуйте їх, керуйте гучністю, перемикайте треки легким натисканням кнопки на будь-якому навушнику.

Навушники AirTune Sport зроблені з високоякісних матеріалів із покриттям Soft-touch з використанням інноваційних технологій, а також нанотехнологій із нанесення захисної плівки на поверхню внутрішніх елементів, забезпечуючи водночас захист від поту.

Якісний звук, глибокий і насичений бас, а також збалансоване звучання всього діапазону частот дадуть вам зануритися в музику і забути про всі зовнішні джерела шуму. А динамічні високі частоти та глибокі баси створять по-справжньому природне й об'ємне звучання.

Вбудована система шумозаглушення мікрофона справляється з високим рівнем перешкод у галасливих місцях, даючи вашому співрозмовникові чути вас чітко й без ускладнень.

Не відвертайте увагу на побутові проблеми і насолоджуйтеся улюбленою музикою до 4 годин, за умови прослуховування її на середній гучності. Повністю зарядити батарею ви зможете лише за півтори години.

Радіус дії навушників в 10 метрів забезпечить вам абсолютну свободу в рухах.

Повністю бездротові навушники з технологією Bluetooth 5.0 готові до роботи завжди і сумісні абсолютно з будь-яким пристроєм з функцією Bluetooth! AirTune Sport автоматично синхронізуються з вашим ґаджетом за лічені секунди (після першого сполучення, яке потрібно зробити вручну).

Характеристики AirOn AirTune Sport

Призначення для телефону
Матеріал амбушур силікон
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Кількість jack(ів) 1
Чутливість 42 дБ
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Спрямованість мікрофона всеспрямований
Вага 17 г
Акустичне оформлення закриті
Тип спортивні
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Тип кріплення дужка за вухо
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Активне шумозаглушення є
Особливості система шумозаглушення
Також шукають маленькі
Чутливість мікрофона 42 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 20 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 20 кГц
Колір Black