Навушники Anker SoundСore Space Q45 White (A3040G21)

Код товару: 1530175
Немає в наявності
  • Інформація по Anker A3040G21
  • Виробник: Anker
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 18 міс.
  • Модель: SoundСore Space Q45 White
  • Код виробника: A3040G21
  • Вага: 0.833 кг.
  • Габарити: 23x18x8 см.
  • Короткий опис:

    Hi-Fi/High-End, бездротове, Jack 3.5 мм, Bluetooth, закриті, 16 Ом, чутливість - 93 дБ, 20 - 20000 Гц, Активне шумозаглушення - є, тип випромінювача - динамічний, 2.0, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - всеспрямований, Версія Bluetooth - 5.3, SBC, LDAC, AAC, Матеріал амбушур - шкірозамінник, 50 год, White, 292 г

Опис Anker SoundСore Space Q45 White

На 98% менше шуму під час вашої подорожі: повністю оновлена система шумозаглушення націлена на ширший спектр шумів — від двигунів літаків до плачу немовлят. Де б ви не знаходилися, ви зможете насолоджуватися своїм особистим простором.

Зробіть кожен простір своїм: де б ви не знаходилися — в приміщенні, на вулиці, на роботі або в літаку
Адаптивне шумозаглушення Space Q45 автоматично вибере відповідний рівень залежно від вашого розташування. Крім того, за допомогою Soundcore можна вибрати один із 5 рівнів шумозаглушення.

Ідеально підходить для подорожей: до 50 годин роботи в режимі шумозаглушення вистачить на кругосвітній переліт без донаснаження. У звичайному режимі можна насолоджуватися звуком до 65 годин, а якщо у вас виснажився акумулятор, наснажте його протягом 5 хвилин, щоб слухати ще 4 години.

Уловлюйте кожну деталь: 40 мм драйвери мають новаторську двошарову діафрагму з шовку та кераміки для відтворення звука з інтенсивними басами та чіткими високими частотами. Навушники з шумозаглушенням Space Q45 також підтримують кодек LDAC для бездротового звуку в якості Hi-Res Audio.

Більш ніж просто комфорт: навушники з шумозаглушенням Space Q45 поєднують в собі вишуканий дизайн, ергономічну конструкцію та деталі, що підвищують комфорт для гармонійного носіння.

Дзвінки з покращеним штучним інтелектом: вас почують з кристальною чистотою завдяки 2 мікрофонам та алгоритму штучного інтелекту, що точно визначають і вловлюють ваш голос із навколишнього середовища.

Надійні та зручні: навушники з шумозаглушенням Space Q45 забезпечені деталями, що підвищують комфорт. Шарніри з алюмінієвого сплаву гнуться, підлаштовуючись під форму вашої голови, а м'яке наголів'я має безшовну розсувну конструкцію для легкого носіння. Чашки навушників мають збільшений діаметр, а м'які амбушури забезпечують комфорт протягом багатьох годин.

Характеристики Anker SoundСore Space Q45 White

Підключення бездротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Опір навушників 16 Ом
Чутливість 93 дБ
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний
Підтримка звуку 2.0
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Спрямованість мікрофона всеспрямований
Чутливість мікрофона 65 дБ
Версія Bluetooth 5.3
Bluetooth кодеки SBC
Профілі Bluetooth hfp1.7
Матеріал амбушур шкірозамінник
Особливості складна конструкція
Час роботи від акумулятора 50 год
Рік випуску 2022
Колір White
Вага 292 г
Тип Hi-Fi/High-End
Призначення для телефону
Тип кріплення наголов'я
Також шукають з регулятором гучності
Наявність мікрофону з мікрофоном
Мінімальна сприймана частота мікрофона 20 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 8 кГц