Навушники Beyerdynamic MMX 300 the 2nd generation (283902)

Код товару: 1383521
Під замовлення
13713 Грн
  • Інформація по Beyerdynamic 283902
  • Виробник: Beyerdynamic
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MMX 300 the 2nd generation
  • Код виробника: 283902
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), дротове, Jack 3.5 мм, закриті, 32 Ом, чутливість - 96 дБ, 5 - 35000 Гц, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Матеріал амбушур - велюр, довжина шнура - 1.2 м, Black, 294 г

Опис Beyerdynamic MMX 300 the 2nd generation

Beyerdynamic MMX 300 2nd generation — професійна ігрова гарнітура (2. Покоління)!

ММХ 300 — це Хай-тек для ваших вух, Із Надзвичайно чітким, об'ємним і потужним звуком. Дедалі більше професійних гравців у захваті від серії MMX 300. Дивовижний звук, прекрасна розбірливість мовлення та комфорт дасть вам безперечну перевагу над конкурентами. Спочатку розроблений як гарнітура для приватної авіації, MMX 300 удосконалюються, щоб відповідати вимогам інтенсивних ігрових сесій. Дизайн був спрощений, матеріали мають надзвичайно високу якість і майстерність виготовлення.
Одне слово, це максимальний ігровий комфорт — зроблено в Німеччині.

Особливості:

Усе в деталях. Студійної якості драйвер забезпечує чисте та потужне відтворення звуку у вирішальні моменти гри.

Якщо ви можете почути ворога, ви будете чемпіоном. Правильні рішення в потрібний час. Чути абсолютно все, навіть найдрібніші звуки. Бути готовим і завжди на один крок бути попереду. Чути більше за інших, це дає велику перевагу над супротивником! Приголомшлива якість звуку в MMX 300 є продуктом понад 90-річного досвіду. Гарнітура впевнено поєднує в собі технології від власної авіаційної промисловості та професійних звукозаписувальних студій, щоб дати кришталево чистий звук приголомшливої об'ємності та потужні Баси.

Запорука успішної гри — це командна робота. Ви можете досягти успіху, тільки якщо ви маєте правильну тактику, виконавців, які точно можуть правильно зрозуміти одне одного, так що ви можете придумати ідеальний план. Надзвичайно високоякісний конденсаторний мікрофон гарантує, що ваш голос завжди передається голосно та ясно. Кардіоїдна характеристика та попфільтр успішно заглушать тривожні передумови та навколишній шум, ідеальний для гучних умов і ситуацій турніру.

Вбудований кабельний пульт дистанційного керування.
У вас усе під контролем, навіть у складних ситуаціях турніру. Усі важливі функції, наприклад, вимикання мікрофона, Регулювання гучності, Приймання виклику й керування різними ЗМІ, а також кнопка тимчасового вимикання звуку завжди в межах досяжності. Контроль у ваших руках.

Два кабелі входять до комплекту, MMX 300 гарнітуру можна використовувати на ПК, на ноутбуку або консолі.

Призначений для використання упродовж багатьох-багатьох років. Проєкти, створені нашими інженерами компанії Beyerdynamic, ручної роботи висококваліфікованих фахівців у Німеччині. З цим ступенем ручного оброблення пов'язаний унікальний рівень якості, що гарантує, гарнітура легко слугуватиме багато років.

Характеристики Beyerdynamic MMX 300 the 2nd generation

Тип геймерські (ігрові)
Призначення для комп'ютера
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення наголов'я
Опір навушників 32 Ом
Акустичне оформлення закриті
Також шукають великі
Довжина шнура 1.2 м
Колір Black
Підключення дротове
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Матеріал амбушур велюр
Чутливість 96 дБ
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона винесений
Чутливість мікрофона 120 дБ
Форма штекера прямий
Вага 294 г
Діапазон відтворюваних частот 5 - 35000 Гц