Навушники Celebrat D15 White (1006641)

Код товару: 1541709
Під замовлення
191 Грн
  • Інформація по Celebrat 1006641
  • Виробник: Celebrat
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: D15 White
  • Код виробника: 1006641
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 15x10x2 см.
  • Короткий опис:

    дротове, USB Type-C, закриті, Випромінювач - 10 мм, 16 Ом, чутливість - 91 дБ, 20 - 20000 Гц, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Матеріал амбушур - силікон, довжина шнура - 1.2 м, кількість jack(ів) - 1, White

Опис Celebrat D15 White

Чисте звучання навушників Celebrat

Дротові навушники Celebrat D15 допоможуть вам насолоджуватися прослуховуванням і чітким спілкуванням в будь-якому місці: в дорозі, на роботі та вдома. 10-міліметрові динамічні драйвери піднімають якість звучання на новий рівень: ви чуєте потужні та глибокі баси, кришталево чисті звуки в середньому та високому діапазоні. І все це укладено у стильному ергономічному корпусі.

Класичний дизайн. Зручний формфактор

Celebrat D15 ідеально підходять для щоденного використання. Довгий провід 1.2 метра в гнучкому обплетенні гарантує повну свободу рухів. Завдяки ергономічній формі вакуумних вкладишів навушники зручно розташовуються у вусі, не викликаючи дискомфорту навіть після багатьох годин прослуховування музики. Щільна посадка силіконових вкладишів створює пасивне шумозаглушення та забезпечує більш точну передачу звуку.

Розмова у режимі Hands Free

Якщо ви йдете вулицею, і вам надійшов вхідний дзвінок, зовсім не обов'язково знімати навушники і діставати смартфон з кишені. Просто прийміть дзвінок та починайте спілкування. Вбудований мікрофон чітко транслює ваш голос співрозмовнику, і ви зможете з комфортом вести діалог навіть у людному місці.

Просте підключення

Універсальний роз'єм USB Type-C підтримує просте підключення до будь-якого сумісного пристрою, тому у вас не виникне труднощів при підключенні навушників до смартфону. Дротове підключення відрізняється підвищеною надійністю та забезпечує якісну передачу звука без спотворень та затримок.

Характеристики Celebrat D15 White

Призначення для телефону
Підключення дротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення USB Type-C
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 10 мм
Опір навушників 16 Ом
Чутливість 91 дБ
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Також шукають недорогі
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Матеріал амбушур силікон
Довжина шнура 1.2 м
Кількість jack(ів) 1
Форма штекера прямий
Колір White