Навушники Cougar HX330 Black-Orange

Код товару: 1224381
Під замовлення
1297 Грн
  • Інформація по Cougar HX330 Black-Orange
  • Виробник: Cougar
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HX330 Black-Orange
  • Вага: 0.3 кг.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), дротове, Jack 3.5 мм, закриті, 32 Ом, чутливість - 113 дБ, 20 - 20000 Гц, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - односпрямований, Матеріал амбушур - шкірозамінник, довжина шнура - 2 м, Black, 315 г

Опис Cougar HX330 Black-Orange

HX330 — це легка та зручна ігрова гарнітура. Її великий мікрофон діаметром 9.7 мм забезпечує записування студійної якості з чистим і яскравим звуком. COUGAR HX330 забезпечує найвищу продуктивність у командних іграх — ваш товариш у команді чутиме вас чітко та кришталево чисто.

Неперевершені навушники
Всі технологічні досягнення й результати досліджень COUGAR знайшли своє втілення у звукових можливостях HX330. Ювелірна багатошарова система навушників дала змогу створити високі акустичні характеристики та вишуканий звук у неймовірно маленькому просторі. Все найкраще — для вас!

На відміну від звичайної відбивної поверхні, дифузор здатний зменшити виразне відлуння й неприємні відгомони, даючи натомість чистий і приємний звук.

Великий мікрофон із шумозаглушенням HX330 діаметром 9.7 мм забезпечує передавання широкої тональності голосу. Збільшена довжина штанги мікрофона повністю регулюється для більшої ясності сигналу, а його попфільтр знижує шуми та перешкоди. Складаний мікрофон також можна з легкістю прибрати за непотрібністю під час гри.

Через велику кількість техніки та комунікаційне обладнання довкола, буває важко уникнути перехресних перешкод від стандартних 3.5-мм роз'ємів. Проте, HX330 обладнана шнурами True Fidelity з гарним екрануванням та ізоляцією для зменшення перехресних перешкод.

Амбушури з ефектом пам'яті та повне регулювання наголів'я забезпечать комфортне використання під час гри:

Глибокі овальні амбушури HX330 з наповнювачем високої щільності мають ефект пам'яті, створюють чудову амортизацію й не тиснутимуть під час гри

Завдяки 4 3-полюсним адаптерам HX330 сумісна з телефонами, консолями, ноутбуками, настільними комп'ютерами й багатьма іншими пристроями з аудіороз'ємами 3.5 мм. За допомогою панелі керування ви можете регулювати гучність, а також вмикати/вимикати мікрофон на будь-якому пристрої.

Характеристики Cougar HX330 Black-Orange

Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона винесений
Спрямованість мікрофона односпрямований
Форма штекера прямий
Рік випуску 2021
Вага 315 г
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Особливості розширена складана конструкція мікрофона
Призначення для комп'ютера
Матеріал амбушур шкірозамінник
Акустичне оформлення закриті
Тип геймерські (ігрові)
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення наголов'я
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Опір навушників 32 Ом
Чутливість 113 дБ
Також шукають з довгим дротом
Чутливість мікрофона 51 дБ
Довжина шнура 2 м
Колір Black