Навушники Haylou GT1 XR Black

Код товару: 1096123
Немає в наявності
  • Інформація по Haylou GT1 XR Black
  • Виробник: Haylou
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GT1 XR Black
  • Вага: 0.11 кг.
  • Габарити: 11x9x4 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 32 Ом, 110 дБ, 36 годин

Опис Haylou GT1 XR Black

Бездротові навушники з чудовим дизайном

Haylou GT1 XR, одні з кращих навушників TWS з просунутим чіпсетом Qualcomm і доступною ціною. Вони відрізняються високою якістю виготовлення і звуку, створені, щоб допомогти вам насолоджуватися музикою більше і краще, навіть коли ви займаєтеся спортом!

Надійне підключення по Bluetooth 5.0

Зустрітися зі справжніми бездротовими навушниками-вкладишами з технологією Bluetooth 5.0, миттєвим сполученням і відмінною автономністю.

Завдяки новому набору мікросхем Qualcomm3020 з'єднання відбувається набагато швидше і стабільніше, тому вони споживають менше енергії акумулятора.

високоякісний звук

Завдяки надійному аудіопід'еднання і передачі, перетворювача діаметром 7.2 мм, а також наявності кодеків aptX і AAC, технологій, заснованих на алгоритмі стиснення, розробленому Qualcomm, навушники здатні інтерпретувати і транслювати музику з оригінальним якістю і тонкими нюансами.

Використовуйте один або два навушника

Якщо ви віддаєте перевагу використовувати тільки один навушник, щоб дати другий навушник іншій людині або стежити за тим, що відбувається навколо вас, виберіть режим «Моно».

Подвійний мікрофон з шумозаглушенням

Крім того, Haylou GT1 XR дозволить вам відповідати на дзвінки в режимі гучного зв'язку, оскільки обидва навушника мають вбудований мікрофон і технологію шумозаглушення DSP і CVC. Це означає, що ви будете насолоджуватися чистим звуком під час всіх розмов, щоб вас ніщо не турбувало.

36 годин музики

І не хвилюйтеся, якщо ви збираєтеся в довгу подорож на поїзді, Haylou GT1 XR дає вам всю енергію, необхідну для його подолання.

Haylou GT1 XR забезпечує до 5 годин безперервного відтворення музики, а з зарядним кейсом до 36 годин *.

* Час автономної роботи залежить від умов відтворення, таких як тип музики, рівень гучності, стабільність з'єднання і т.д.

Компактний і легкий дизайн

Забудьте про занадто великій вазі. Завдяки компактному і легкому корпусу - ви навіть не помітите, що вони в кишені! Кожен навушник важить всього 3.9 грама.

Захист від поту IPX5

Навушники Haylou GT1 XR захищені за стандартом IPX5 для захисту від води і пилу, тому дощ і піт не будуть проблемою для ваших навушників.

Сенсорне управління і голосовий помічник

Просто керуйте відтворенням за допомогою сенсорних кнопок з боків. А якщо тричі торкнутися лівого навушника, активується голосовий помічник (сумісний з Xiao Ai, Apple Siri і Google Assistant).

Характеристики Haylou GT1 XR Black

Тип пристрою гарнітура
Тип True Wireless Stereo (TWS)
Підключення бездротове
Назначение для телефону
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 110 дБ
Час роботи від акумулятора 36 годин
Особливості сенсорне управління
Також шукають крапельки
Колір Black