Навушники Haylou GT5 Black

Код товару: 1110858
Немає в наявності
  • Інформація по Haylou GT5 Black
  • Виробник: Haylou
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GT5 Black
  • Вага: 0.15 кг.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 32 Ом, 110 дБ, Активне шумозаглушення - є, 4 години

Опис Haylou GT5 Black

Ідеальна передача звуку

Навушники Haylou GT5 відмінно поєднують в собі сучасні технології, компактність і висококласне звучання. Вони обладнані мембраною з полімерної смоли діагоналлю 7,2 мм, а також мають розширене кодування звуку. Все це разом з низькою затримкою забезпечить вам неймовірні емоції під час прослуховування музики, спілкування з колегами та ігри з друзями.

просте управління

Щоб викликати голосового помічника, не потрібно діставати телефон з кишені, досить зробити всього три натискання по лівому навушника. Це не тільки полегшить експлуатацію, але і зробить поїздку за кермом безпечніше. При цьому вдосконалений модуль Bluetooth 5.0 забезпечить безперебійний зв'язок і максимальну швидкість передачі даних.

розумний датчик

Розробники обладнали навушники високоякісним інфрачервоним датчиком, який точно визначає їх стан. Якщо навушник був знятий з вуха або випадково випав, то автоматично спрацює пауза. Таким чином, ви ніколи не пропустите важливі думки з аудіокниги або улюблений момент в пісні. Щоб відновити роботу навушників, досить просто вставити їх назад в вухо.

Все для вашого комфорту

Навушники мають зручну форму і м'які вкладиші, а їхня вага становить всього 3,9 грама. Це дозволить експлуатувати Haylou GT5 протягом тривалого часу, не відчуваючи при цьому будь-якого дискомфорту. Разом з тим модель відрізняється винятковою простотою в експлуатації: якщо вийняти навушники з футляра, то вони автоматично підключаються, а якщо покласти в футляр - заряджаються.

зручна зарядка

Haylou GT5 мають стандартний роз'єм Type-C, завдяки якому навушники можна заряджати в будь-який час і в будь-якому місці. При цьому спеціальний індикатор у формі 3 лампочок завжди покаже наявність заряду в батареї, що допоможе уникнути раптової розрядки пристрою.

Характеристики Haylou GT5 Black

Виробник Haylou
Модель GT5 Black
Артикул GT5 Black
Тип пристрою гарнітура
Тип True Wireless Stereo (TWS)
Підключення бездротове
Назначение для плеєра
для телефону
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 110 дБ
Активне шумозаглушення є
Час роботи від акумулятора 4 години
Колір Black