Bluetooth-гарнитура Haylou T19 Wireless Headset White T19 White

Код товару: 1110859
Немає в наявності
  • Інформація по Haylou T19 White
  • Виробник: Haylou
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: T19 White

Опис Bluetooth-гарнитура Haylou T19 Wireless Headset White T19 White

Преміумобладнання
Бездротові Bluetooth навушники TWS Haylou T19 легко впишуться в море інших моделей 2020 року. Натхнення від американського Apple очевидне, але з погляду дизайну це дійсно преміальні й елегантні навушники. Корпус навушників складається з отвору для звуку, в цьому разі Ear, завдяки якому усунення навколишнього звуку буде на куди вищому рівні. Також є чотири мікрофони із шумозаглушенням на корпусі.

Керування навушниками здійснюється з допомогою бічних сенсорів, з допомогою яких можна зупиняти/відновлювати відтворення, пропускати пісню, змінювати гучність і багато іншого. Автоматично припиняють пісню, коли ви знімаєте навушники з вуха, й відновлює відтворення, коли ви їх повертаєте.

Прекрасні характеристики
За звуком навушники чітко вибудовуються в топ. Чипсет Qualcomm QCC3020 піклується про чистий звук без затримок. Усі сучасні кодеки kike aptX AAC підтримуються. Завдяки вбудованій мікросхемі після під’єднання на головному екрані смартфона з’явиться вікно з навушниками. Коли ви відкриєте чохол для заряджання, на вашому телефоні з’явиться вікно із зазначенням реальної батареї з допомогою індикації на вашому телефоні, й ви можете клацнути для сполучення відповідним чином.

У навушників навіть є власний застосунок, у якому ви можете, наприклад, налаштувати функціональність жестів, а також перевірити точний стан батареї як окремих навушників, так і зарядного пристрою. Забезпечує безперебійне під’єднання Bluetooth 5.0, яке економніше, має більший діапазон сигналу та неабияк спрощує сполучення з телефоном. Вага одного навушника всього 4 г

Навушники Haylou T19 забезпечують у сумі 30 годин автономної роботи із зарядним пристроєм. Заряджається через роз’єм USB Type-C.

Бездротове заряджання
Елементом, який принципово відрізняється від інших бездротових навушників, є наявність бездротової зарядки. Вказує на світлодіодний індикатор рівня заряду акумулятора на зарядному пристрої.

Характеристики Bluetooth-гарнитура Haylou T19 Wireless Headset White T19 White

Основные характеристики
Тип вакуумные
Тип подключения беспроводное
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Время работы разговор/ожидание 5 ч (18 ч)
Разъемы
Интерфейс Bluetooth 5.0
Физические характеристики
Цвет белый