Навушники Huawei Freebuds 4i Graphite Black (55034192)

Код товару: 1164704
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 55034192
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Freebuds 4i Graphite Black
  • Код виробника: 55034192
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 10x10x5 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 5.2, 32 Ом, закриті, Активне шумозаглушення - є, 10 годин

Опис Huawei Freebuds 4i Graphite Black

Комфортна посадка для тривалого носіння

Завдяки невеликій вазі і конструкції 3D Bionic Design навушники FreeBuds 4i відмінно сидять у вусі. Їх форма знижує навантаження і забезпечує щільне прилягання до вушного каналу, за рахунок чого досягається справжній комфорт. Тому їх можна легко носити весь день безперервно.

активне шумозаглушення

Huawei FreeBuds 4i створені для того, щоб ви змогли в повній мірі насолодитися музикою, незалежно від того, де ви є. Для цього їх забезпечили функцією активного шумозаглушення (ANC), яка розпізнає небажані звукові хвилі і створює інвертовані сигнали для нейтралізації оригінальний звук. Тим самим максимально знижуючи відволікаючі фонові шуми.

Чути, коли потрібно

Також у навушників передбачений так званий «прозорий режим» (Transparent Mode). Він дозволяє вам чути, що відбувається навколо і вільно спілкуватися з людьми, не знімаючи гарнітуру. Що не тільки зручно, але й безпечно. Особливо для жителів великих міст.

22 години улюбленої музики

Порадує користувачів і час автономної роботи. Так, одного заряду вистачає на 7,5 годин прослуховування музики з включеним ANC або 10 годин з відключеною функцією шумозаглушення. А при використанні зарядного чохла час роботи збільшується до 22 годин. Крім цього у FreeBuds 4i передбачена підтримка швидкої зарядки, яка всього за 10 хвилин дасть навушників запас енергії, можна використати протягом 4 годин роботи.

Досить простого дотику

Сенсорні панелі на кожному навушнику значно полегшують керування. Наприклад, довге натискання включає або відключає активну шумозаглушення, а подвійний тап на лівий / правий навушник ставить композицію на паузу або перемикає на наступну. Є можливість налаштувати і інші функції за допомогою програми (доступно власникам смартфонів з системою EMUI 11 або пізнішої версії).

автоматична пауза

Крім простого управління у FreeBuds 4i є і корисна функція виявлення положення. Вона служить для інтелектуального управління відтворенням і зупиняє музику, як тільки ви виймаєте вкладиш з вуха. Що дуже швидко і зручно.

Завжди чітка мова

Спілкуйтеся без перешкод з FreeBuds 4i. Вони оснащені двома мікрофонами і технологією «формування променя», яка в поєднанні з розумним AI-алгоритмом допомагає точно вловлювати людський голос і відокремлювати його від оточуючих звуків, роблячи вашу мову більш чіткою. А спеціальна вітрозахисний конструкція знижує шум вітру, що робить спілкування на вулиці ще комфортніше.

Характеристики Huawei Freebuds 4i Graphite Black

Тип пристрою гарнітура
Призначення для телефону
Версія Bluetooth 5.2
Матеріал амбушур силікон
Акустичне оформлення закриті
Підтримка звуку 2.0
Тип TWS (True Wireless Stereo)
Підключення бездротове
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Активне шумозаглушення є
Час роботи від акумулятора 10 годин
Також шукають маленькі
Колір Black