Bluetooth-гарнітура Huawei FreeBuds 5 Ceramic White

Код товару: 1589930
Під замовлення
6566 Грн
  • Інформація по Huawei FreeBuds 5 Ceramic White
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: FreeBuds 5 Ceramic White
  • Короткий опис:

    Bluetooth-гарнітура Huawei FreeBuds 5 Ceramic White

Опис Bluetooth-гарнітура Huawei FreeBuds 5 Ceramic White

Новий рівень аудіовпечатленій!

Навушники Huawei FreeBuds 5 підтримують технологію Hi-Res Audio Wireless, що дає змогу вам відчути якісний звук без дротів у високій якості. Вони мають обтічну форму з якісною посадкою, корпус зроблений за стандартом водонепроникності IPX4. Завдяки ультрамагнітним драйверам і технології Bass Turbo звук стає ще потужнішим і глибшим - у ньому якісно опрацьовані низькі частоти. Завантажте додаток HUAWEI AI Life, щоб розширити функціонал ще більше.

Трендова естетика
Модель виконана у футуристичному обтічному дизайні з плавними вигинами, які забезпечують поліпшену посадку у вушній раковині. Huawei провела 10 000 симуляцій для того, щоб знайти ідеальну форму, яка підходить для будь-якої анатомії вух. Відчуйте комфорт, який складно переоцінити.

Неперевершений бас
Навушники оснащені подвійним магнітним контуром, який забезпечує поліпшене на 30% відтворення баса від 16 Гц. Завдяки функції Bass Turbo потік повітря проходить через діафрагму зі зниженим опором. Ця запатентована технологія забезпечує яскраві окреслені вібрації та збалансовану акустичну картину.

Алгоритми, що роблять звук кращим
Аудіоформат високої роздільної здатності Hi-Res Audio дає широкий діапазон частот і точніше відтворення звуку. Він дає змогу передавати аудіо з високою роздільною здатністю з неймовірною деталізацією. У той час як кодек LDAC™ забезпечує високий бітрейт до 990 Кбіт/сек.

Активне шумозаглушення
Huawei FreeBuds 5 оснащені шумозаглушенням ANC, яке створює ефект занурення, дозволяючи вам насолоджуватися звуком без перешкод ззовні. Три вбудовані мікрофони вловлюють зовнішні шуми, а нейромережа DNN працює над голосом, покращуючи параметри його звучання в телефонних викликах і онлайн-конференціях.

Менше заряджайся, більше слухай
Зарядний кейс надає запас енергії на 25 годин, дозволяючи вам насолоджуватися музикою ще довше. Сам же навушник має ресурс, якого вистачає на 5 годин роботи. Більше не потрібно довго чекати, поки гаджет відновить свою батарею: всього за 5 хвилин зарядки ви отримаєте додаткові 2 години роботи.

Коли дощ - не перешкода
Huawei FreeBuds 5 відповідають класифікації IPX4, що робить їх стійкими до бризок і поту. Ви можете використовувати їх навіть під час дощу або інтенсивних тренувань - усі чутливі до води частини ізольовані. Не переривайте свою активність, адже навушники по-справжньому надійні.

Просте сполучення
Вікно сполучення спрощує під’єднання до пристроїв. Воно з’явиться на дисплеї, щойно відкриєте кришку футляра. Ви можете легко налаштувати навушники, вибравши кілька точок під’єднання (наприклад, ноутбук і смартфон). Плавне перемикання між ними дасть змогу комфортно взаємодіяти з будь-якою технікою і не пропустити нічого важливого.

Режим низької затримки
Завдяки налаштуванням цього режиму навушники Huawei FreeBuds 5 синхронізують аудіо з відео, адаптуючи техніку під вимоги геймерів. Ви можете насолоджуватися повністю синхронізованим звуком без помітної затримки. Той випадок, коли аксесуари допомагають досягти бажаної перемоги.

Характеристики Bluetooth-гарнітура Huawei FreeBuds 5 Ceramic White

Частотный диапазон 16 - 40 000 Гц
Чувствительность 106 дБ
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип подключения беспроводное
Тип наушников вкладыши
Тип крепления без крепления (внутриканальные)
Тип гарнитуры стерео
Версия Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип беспроводного подключения Bluetooth
Время работы разговор/ожидание до 30 ч
Время зарядки 40 мин
Питание аккумулятор
Чувствительность микрофона нет данных
Частотный диапазон микрофона нет данных
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Наличие микрофона с микрофоном
Влагостойкость есть
Наличие подсветки нет
Длина кабеля -
Форма штекера нет
3.5 мм (mini-jack) нет
USB нет
USB Type-C нет
Lightning нет
Назначение для мобильных устройств
Вес 5.4 г
Размеры нет данных
Цвет белый
USB-приемник в комплекте отсутствует
Материал корпуса пластик
Материал амбушюр пластик
Наличие активного шумоподавления (ANC) есть
Акустическое оформление закрытые
Тип излучателя динамический
Bluetooth-кодек A2DP, AVRCP, HSP, HFP, AAS, SBC, LDAC
Поддержка беспроводной зарядки нет
Регулятор громкости нет
Складная конструкция нет
Съемный кабель нет
Входит в комплект гарнитура, кейс, сменные амбушюры, зарядный кабель USB-C, инструкция