Навушники Huawei Freebuds Pro Ceramic White (55033755)

Код товару: 1150130
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei 55033755
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Freebuds Pro Ceramic White
  • Код виробника: 55033755
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 10x10x5 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 16 Ом, 4 години

Опис Huawei Freebuds Pro Ceramic White

Комфорт в кожному звуці

Інтелектуальне динамічне шумозаглушення. Одночасне підключення до двох пристроїв.

Гібридна технологія активного шумозаглушення. Зниження внутрішнього і зовнішнього шуму

Технологія активного шумозаглушення дозволяє внутрішньому і зовнішньому мікрофона вловлювати залишкові шуми зовні і всередині вуха, а динамічні випромінювачі генерують зустрічні звукові хвилі для захисту від шуму. Оснащені технологією шумозаглушення до 40 ДБ1, HUAWEI FreeBuds Pro дозволяють вам відчути чистоту звуку.

Інтелектуальна технологія динамічного активного шумозаглушення. Відчувайте зв'язок з навколишнім світом, оптимізуйте режим шумозаглушення

Інтелектуальна технологія розпізнавання навколишніх звуків допомагає HUAWEI FreeBuds Pro автоматично перемикати режим шумозаглушення в залежності від оточення для поліпшення сприйняття звуку.

Режим посиленого шумозаглушення. Розслабтеся з функцією посиленого шумозаглушення під час подорожі. Пориньте в музику і насолоджуйтесь спокойствіем.Комфортний режим. Дозволяє зосередитися на роботі, зменшуючи шум від перевертання сторінок, звуків клавіатури, комп'ютерів і випадкових розмов на робочому місці, в бібліотеках та інших тихих местах.Общій режим. Насолоджуйтеся улюбленою музикою на людній вулиці або в переповненому кафе: навколишній шум вам не завадить.

Режим посилення голосу. Залишайтеся в курсі подій, насолоджуйтеся чистотою звучання голосу

Не потрібно знімати навушники. Просто натисніть і утримуйте кнопку, щоб переключитися в режим звукопроникності і залишатися на зв'язку з навколишнім світом. Спеціальний режим посилення голоса2 пригнічує сторонні шуми, виділяючи голосу. Тепер ви не пропустите оголошення в аеропорту або розмова з проходять повз знайомим.

Динамічна настройка еквалайзера

Залежно від змін сигналу, отриманих вбудованими мікрофонами в реальному часі, еквалайзер моментально підлаштовується, щоб зберегти нюанси звуку, незалежно від того, як ви носите навушники, і від положення вашого тіла.

Відчуйте безшумне подих вітру

Витончена конструкція навушників, що захищає від вітру, і обтічний дизайн усувають будь-які шуми, викликані тертям повітря. Насолоджуйтеся свіжим вітром при ходьбі, бігу і їзди на велосипеді.

Дві антени, швидке підключення

Завдяки конструкції з двома антенами HUAWEI FreeBuds Pro забезпечують широку область покриття сигналу. Навіть якщо телефон знаходиться в сумці, кишені або в зоні з поганим зв'язком, HUAWEI FreeBuds Pro забезпечують стабільне з'єднання.

Характеристики Huawei Freebuds Pro Ceramic White

Тип пристрою гарнітура
Тип True Wireless Stereo (TWS)
Підключення бездротове
Назначение для телефону
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 16 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Час роботи від акумулятора 4 години
Також шукають крапельки
Колір White