Навушники HyperX Cloud Alpha (4P5L1AX)

Код товару: 1402115
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX 4P5L1AX
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cloud Alpha
  • Код виробника: 4P5L1AX
  • Вага: 0.79 кг.
  • Габарити: 12x23x21 см.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), Hi-Fi/High-End, дротове, Jack 3.5 мм, закриті, Випромінювач - 50 мм, 65 Ом, чутливість - 98 дБ, 13 - 27000 Гц, з мікрофоном, довжина шнура - 1.3 м, кількість jack(ів) - 1, 2, Red, Black, 336 г

Опис HyperX Cloud Alpha

Гарнітура HyperX Cloud Alpha - результат спільної роботи інженерів і акустиків HyperX, і професійних кіберспортсменів і геймерів, які брали участь у фокус-групах і тестували гарнітуру в багатогодинних ігрових сесіях.
Як і інші гарнітури HyperX, модель Cloud Alpha покликана, в першу чергу, забезпечити своєму власнику реальну ігрову перевагу над суперниками за рахунок продуманої ергономіки, високої якості виконання і видатних аудіо-характеристик, що дозволяють використовувати звукову складову ігор на всі 100 відсотків.

Гарнітура HyperX Cloud Alpha - перша в лінійці геймерських гарнітур HyperX, в якій використана інноваційна двокамерна конструкція акустичного випромінювача, що створює особливо якісне звучання. Динаміки з неодимовими магнітами діаметром 50 мм випромінюють акустичні хвилі в два роздільних об"єми (для басів і для середніх і верхніх частот), що дозволяє одночасно знизити спотворення, поліпшити передачу басів і підвищити чіткість відтворення високих і середніх частот. Завдяки цьому, створюється багатий відтінками кришталево чистий динамічний звук, який не тільки робить ігри і музику більш захоплюючими, але і дозволяє на слух точно визначати місце розташування противника, швидкість і характер його переміщень, забезпечуючи додаткові козирі в поєдинку.

При цьому, закрита конструкція чашок гарнітури забезпечує повний захист від сторонніх звуків, а підтримка Hi-Fi гарантує автентичність всіх аудіо-ефектів ігор і симфонічне концертне звучання музичних творів.
За ергономіку HyperX Cloud Alpha відповідає міцна алюмінієва конструкція, яка забезпечує виняткову надійність гарнітури навіть в умовах інтенсивного повсякденного використання. Амбушюри Cloud Alpha виготовлені з фірмової червоної піни HyperX з пам"яттю форми, що, в поєднанні з розширеним наголов"ям з м"якою підкладкою з еко-шкіри, гарантує зручність використання навіть під час тривалих ігрових сесій.

Для зручності користувачів консольних пристроїв, модуль управління звуком винесений безпосередньо на почесний шнур гарнітури, що дозволяє змінювати аудіо-налаштування, не використовуючи мультимедійні налаштування консолі. Також, для підключення до ПК і консолей, в комплекті поставки гарнітури HyperX Cloud Alpha передбачений додатковий 2-метровий кабель з обплетенням, а для більш зручного транспортування - стильний мішок.

Знімний мікрофон гарнітури HyperX Cloud Alpha можна налаштувати під індивідуальні уподобання, а його поліпшений шумозахист майже до нуля знижує рівень фонових шумів і забезпечує чисте, без відлуння та інших перешкод, звучання голосу в чатах, що допомагає поліпшити командну взаємодію в особливо напружені моменти гри.

Характеристики HyperX Cloud Alpha

Тип дротові
Призначення геймерські
Тип кріплення оголів'я
Чутливість 103 дБ
Особливості міцна алюмінієва рама
Чутливість мікрофона -15 дБ
Колір чорний з червоним
Основні
Довжина кабелю / радіус дії 0.5 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Технічні
Номінальний опір 62 Ом
Частотний діапазон 15 -21000 Гц
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Діаметр динаміка 50 мм
Мікрофон
Тип мікрофону конденсаторний
Частотний діапазон мікрофона 50-7200
Конструкція мікрофона на дроті
Звук Динамічний
Додатково
Регулювання гучності
Комплектація навушники
Системні вимоги PC
PS
Xbox
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) шкірозамінник
Вага 322 г