Навушники HyperX Cloud Stinger Core (4P5J8AA)

Код товару: 1265036
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX 4P5J8AA
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cloud Stinger Core
  • Код виробника: 4P5J8AA
  • Вага: 0.38 кг.
  • Габарити: 23x10x22 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, Jack 3.5 мм, 16 Ом, Випромінювач - 40 мм, 99 дБ, 1.3 м

Опис HyperX Cloud Stinger Core

Навушники Kingston HyperX Cloud Stinger Core - це ідеальна гарнітура базового рівня для консольних геймерів, які хочуть добитися чудової якості звуку і заощадити при цьому. Вона має регулятори звуку на кабелі і сумісна з безліччю консолей.

Регульований металевий повзунок і м'які амбушюри забезпечують комфорт використання, а гнучкий мікрофон дозволяє розміщувати мікрофон так, як буде зручно саме вам. 40-міліметрові спрямовані динаміки забезпечують повне занурення в гру, при цьому гарнітура Cloud Stinger Core має 2-річну гарантію і безкоштовну технічну підтримку.

Створена спеціально для консольних геймерів. Гарнітура Cloud Stinger Core сумісна з безліччю консолей і має зручні регулятори звуку прямо на кабелі. Ідеальний комфорт. М'які амбушюри забезпечують комфортне прилягання, а гнучкий мікрофон можна розміщувати в будь-якому положенні. Звук з ефектом занурення. 40-міліметрові спрямовані динаміки гарнітури Cloud Stinger Core і закрита конструкція її чашок захистять вас від сторонніх шумів під час гри.

Американське підприємство під назвою Kingston Technology представляє собою найбільшу світову приватну багатонаціональну корпорацію. Даний концерн спеціалізується на виробництві комп'ютерної периферії і комплектуючих (флеш-пам'ять, DRAM-модулі, вінчестери та інше). Головний офіс Kingston розташовується в американському штаті Каліфорнія.

 Штат співробітників даного підприємства складає близько п'яти тисяч чоловік. Офіційні представництва та виробничі активи Kingston розташовані в Америці, а також в таких країнах, як Великобританія, КНР, Ірландія і Тайвань. Kingston - це один з найбільших незалежних світових виробників модулів пам'яті. На даний момент компанія контролює близько 50% цього ринку.

 Крім того, цей американський виробник є постачальником номер один такий периферії, як флеш-пам'ять, другим за величиною в світі виробником такої продукції, як USB-накопичувачі і займає третє місце в світі з продажу флеш-карт. Підприємством організована розвинена міжнародна мережа дилерів, OEM-клієнтів, реселерів і роздрібних реалізаторів, що охоплює всі континенти. Kingston Technology входить в першу сотню найбільших приватних американських компаній за версією Forbes і займає шосте місце в цій же категорії за версією Inc.com.

Характеристики HyperX Cloud Stinger Core

Тип дротові
Тип кріплення оголів'я
Чутливість 99 дБ
Чутливість мікрофона - 41.5 дБ
Колір чорний
Призначення геймерські
Основні
Довжина кабелю / радіус дії 1.3 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Технічні
Номінальний опір 16 Ом
Частотний діапазон 20-20000
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Діаметр динаміка 40 мм
Мікрофон
Тип мікрофону конденсаторний
односпрямований
Частотний діапазон мікрофона 50-18000
Конструкція мікрофона закріплений
Звук Динамічний
Додатково
Регулювання гучності
Комплектація навушники
Системні вимоги PC
PS
Xbox
Nintendo Switch
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) пластик
тканина
Вага 215 г