Навушники HyperX Cloud Stinger Gaming Headset Black (HX-HSCS-BK/EM / HX-HSCS-BK/EE)

Код товару: 777230
Немає в наявності
  • Інформація по HyperX HX-HSCS-BK/EM
  • Виробник: HyperX
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Cloud Stinger Gaming Headset Black
  • Код виробника: HX-HSCS-BK/EM
  • Вага: 0.59 кг.
  • Габарити: 27x24x7 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, штекер 3.5 мм, 30 Ом, Випромінювач - 50 мм, 102 дБ, Активне шумозаглушення - є, 1.3 + 1.7 м

Опис HyperX Cloud Stinger Gaming Headset Black

HyperX Cloud Stinger - це зручна гарнітура для тривалих ігрових сесій: невелика вага, висока якість звучання та інтуїтивне управління дозволяють повністю зосередитися на ігровому процесі. Маса гарнітури - всього 275 грам, а чашки, що повертаються на 90 градусів, дозволяють швидко переважити гарнітуру на шию. 50-міліметрові динаміки встановлені так, що направляють звук безпосередньо у вухо, що і забезпечує високу якість звучання.

Додатковий комфорт під час довгих ігор, забезпечується застосуванням фірмової піни HyperX з ефектом пам"яті форми. Регульоване сталеве оголов"я, інтуїтивно зрозумілий регулятор гучності на правій чашці гарнітури, а також мікрофон з функцією шумозаглушення і відключенням поворотом утримувача - все це робить гарнітуру виключно простотою у використанні і мінімально відволікаючою в напружені моменти гри.

Гарнітура HyperX Cloud Stinger сумісна з безліччю різних платформ, це дозволяє насолоджуватися однаковим рівнем комфорту і високою якістю звуку як на ПК, так і на консолях.

Функції:

Легка гарнітура з чашками, що повертаються на 90 °.
Спрямовані динаміки (50 мм), точне відтворення звуку.
Інтуїтивний регулятор гучності звуку.
Вимкнення мікрофона поворотом власника вгору.
Фірмова піна HyperX з ефектом пам"яті форми.

Особливості:

Чашки, що повертаються на 90 °. Поворот чашок гарнітури HyperX Cloud Stinger забезпечують можливість швидкого перенесення гарнітури на шию і зручного розташування чашок на грудях зі збереженням чутливості відтворюваних нею звуків.
Комфортабельна вага. Гарнітура HyperX Cloud Stinger масою всього 275 р. легше багатьох гарнітур аналогічного класу, що робить її більш зручною для тривалих ігрових сесій.
Спрямовані динаміки (50 мм) і точне відтворення звуку. Динаміки розташовані паралельно вуху і їх діаграма спрямованості точно відповідає їх розташуванню відносно вухо, що дає максимальну якість відтворення звуку і точність побудови звукової картини.
Фірмова піна HyperX з ефектом пам"яті форми. Завдяки ефекту пам"яті форми гарнітура розташовується на голові з максимальним комфортом.
Регульоване сталеве наголов"я. Високоякісне регульоване сталеве наголов"я гарнітури HyperX Cloud Stinger забезпечує надійність і довговічність конструкції.
Інтуїтивно зрозумілий регулятор гучності. Повзунок гучності знаходиться в нижній частині правої чашки, що запобігає необхідності шукати його на дроті і дозволяє при необхідності оперативно змінювати рівень звуку.
Вимкнений мікрофон з функцією шумозаглушення. У гарнітуре HyperX Cloud Stinger реалізований інтуїтивний і зручний спосіб відключення мікрофона: для цього достатньо повернути утримувач вгору у напрямку до голови. Вбудована в гарнітуру система пасивного шумозаглушення знижує рівень фонового шуму і забезпечує високу якість передачі голосу. Гарнітура сертифікована TeamSpeak і Discord і сумісна з багатьма провідними месенджерами, включаючи Skype, RaidCall і Ventrilo.
Сумісність з різними платформами. Гарнітура HyperX Cloud Stinger сумісна з персональними комп"ютерами будь-яких моделей, ігровими приставками Xbox One, PS4, Wii U, а також мобільними пристроями. Вона оснащена одним 4-контактним стереорозйомом діаметром 3.5 мм і укомплектована подовжувачем для підключення до ПК з двома 3-контактними роз"ємами діаметром 3.5 мм роздільно для навушників і мікрофона. Користувачеві забезпечується однаковий рівень комфорту і висока якість звуку як на ПК, так і на консолях, а в дорозі можна просто підключити її до мобільного пристрою.

Характеристики HyperX Cloud Stinger Gaming Headset Black

Основні
Тип дротові
Призначення гарнітури для ПК
Підведення кабелю односторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.3 м + Y-подовжувач 1.7 м
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 30 Ом
Частотний діапазон 18 Гц – 23000 Гц
Чутливість 102 дБ ±3 дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Діаметр динаміка 50 мм
Мікрофон
Тип магніту неодимовий
Частотний діапазон мікрофона 50 - 18000
Чутливість мікрофона -40 дБ
Конструкція мікрофона рухливий
Додатково
Регулювання гучності
Особливості мікрофон із шумозаглушенням функція пасивного шумозаглушення знижує рівень фонового шуму і забезпечує високу якість передачі голосу
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) піноматеріал
Колір чорний
Вага 275 г