Навушники JVC HA-A7T2 Green (HA-A7T2-G-E)

Код товару: 1540584
Під замовлення
1712 Грн
  • Інформація по JVC HA-A7T2-G-E
  • Виробник: JVC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HA-A7T2 Green
  • Код виробника: HA-A7T2-G-E
  • Короткий опис:

    TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, закриті, Випромінювач - 6 мм, 16 Ом, 20 - 20000 Гц, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Версія Bluetooth - 5.3, Матеріал амбушур - силікон, 7.5 год, Green, 4.2 г

Опис JVC HA-A7T2 Green

Відкрий свій власний світ із навушниками JVC. Удосконалена акустика та продуманий дизайн навушників для насолоди від прослуховування улюбленої музики та їхнього комфортного використання впродовж усього дня. Поринь в атмосферу щоденних тренувань, гри та якісної музики зі зручним керуванням і широкими можливостями.

Якщо ви шукаєте новий комплект навушників, які дозволять вам здійснювати дзвінки в режимі hands-free, JVC HA-A7T2 саме для вас. JVC має вбудований мікрофон, який дозволяє вас легко зрозуміти під час телефонної розмови. Також є 3 різних режими, в яких ви можете слухати улюблену музику.

Сенсорне управління: Коли ви не можете дістатися до свого мобільного телефону, це, очевидно, дратує те, що ви не можете контролювати свою музику. На щастя, ви можете з JVC HA-A7T2, оскільки він має сенсорне керування, тож ви все одно можете швидко перемотати ту дратівливу пісню. Комфорт під час носіння так само важливий, як і якість музики.

Чи зручність носіння така ж важлива для вас, як якість музики? Тоді не дивіться далі! Ці навушники-вкладиші майже неможливо відчути та залишитися у вухах. Крім того, вони дають гарні басові тони, оскільки знаходяться у вусі.

Характеристики JVC HA-A7T2 Green

Тип TWS (True Wireless Stereo)
Призначення для телефону
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 6 мм
Опір навушників 16 Ом
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Також шукають маленькі
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Версія Bluetooth 5.3
Матеріал амбушур силікон
Особливості з вологозахистом
Час роботи від акумулятора 7.5 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Колір Green
Вага 4.2 г