Бездротові навушники HEADSET WIRELESS ENCO FREE2 Oppo ETI71 WHITEree 2 White

Код товару: 1197579
Немає в наявності
  • Інформація по Oppo ETI71 WHITE
  • Виробник: Oppo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Enco Free 2 White
  • Код виробника: ETI71 WHITE
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 14x12x5 см.
  • Короткий опис:

    ETI71 | Type Wireless | Earbud | 1xUSB тип C | Bluetooth | Чутливість 103 дБ | Батарея Lithium-Ion rechargeable | Колір White | Weight 0.047 кг

Опис Oppo Enco Free 2 White

Бездротові навушники OPPO Enco Free 2
Зустрічайте нові, поліпшені бездротові навушники OPPO Enco Free 2. Вони стали ще продуктивнішими, зручнішими й автономнішими, щоб дати вам найкращий досвід прослуховування. Активне шумозаглушення дає змогу позбутися сторонніх звуків і насолоджуватися чистим звучанням улюблених треків, яке забезпечують налаштовані в співпраці з компанією Dynaudio динаміки. А анатомічно точна форма та можливість відрегулювати звук відповідно до ваших індивідуальних особливостей роблять ці навушники по-справжньому комфортними. І все це доповнено неймовірно довгою роботою — до 30 годин відтворення музики з урахуванням запасу енергії в зарядному кейсі. Налаштуйтеся на потрібний ритм з Enco Free 2 і легко підтримуйте його впродовж усього дня.

Активне шумозаглушення з індивідуальним ухилом
Навушники Enco Free 2 використовують персоналізований алгоритм шумозаглушення, який розробили інженери-акустики OPPO. Він враховує вплив різних форм вух на якість шумозаглушення для створення індивідуального профілю для кожного користувача.*

Все для вашого особистого комфорту
OPPO Enco Free 2 обладнані абсолютно новим 3-ядерним чипом, який пришвидшує роботу системи шумозаглушення. Разом із персоналізованою технологією ANC це дає змогу навушникам фільтрувати до 42 дБ довколишнього шуму. OPPO Enco Free 2 допоможуть вам повернути собі спокій, чи то робота, навчання, чи то ділова поїздка.

Налаштовані спільно з Dynaudio
Легендарна данська Hi-Fi компанія Dynaudio, заснована в 1977 році, розширила свою співпрацю з OPPO, щоб створити навушники, які чисто відтворюють природне звучання кожного інструмента. Тому Enco Free 2 гідно зможуть оцінити навіть аудіофіли. Просто вставте навушники у вуха та насолоджуйтеся емоціями, які дарують вам улюблені треки.

Режим прозорості. Будьте в курсі
Хочете слухати музику, не випускаючи з уваги те, що відбувається довкола вас? Перейдіть у режим прозорості, щоб чути розмови та інші важливі звуки у вашому оточенні.

Персональне посилення звуку
У міру того, як ви стаєте старшими, чутливість вашого вуха до звуку поступово знижується. Персоналізована технологія посилення звуку OPPO допомагає регулювати гучність аудіо залежно від чутливості вашого вуха, тому в цих навушниках музика завжди звучатиме однаково добре. **

Мікрофон, який чує тільки вас
Донесіть своє повідомлення співрозмовнику навіть у галасливих умовах. OPPO Enco Free 2 використовують три мікрофони та технологію зниження шумів, для того щоб ваше спілкування через телефон було комфортнішим. А завдяки алгоритму зменшення шуму вітру навіть у вітряну погоду ваш голос буде чітким.

Bluetooth 5.2. Низька затримка для аудіо та відео
Підтримка стандарту Bluetooth 5.2 з технологією паралельного передавання сигналу та малою затримкою забезпечує аксесуару швидшу синхронізацію і запобігає зависанню, перешкодам та вимкненню. Незалежно від того, дивитеся ви відео онлайн чи граєте з друзями, в Enco Free 2 звук завжди буде стабільним і чистим.

До 30 годин відтворення
Не думайте про час, коли слухаєте музику. Завдяки збільшеній батареї термін автономної роботи аксесуара неабияк виріс — до 6,5 години із вимкненим шумопоглинанням. А разом із зарядним чохлом у вас буде загалом до 30 годин прослуховування аудіо. ***

Деталі, що роблять дизайн особливим
Друге покоління бездротових навушників Enco Free стало ще зручнішим. Нова форма, у якій кожен вигин повторює контури людського вуха, і м'які силіконові амбушури забезпечують комфортну посадку та підкреслюють витончену зовнішність аксесуара. Водночас кожна вкладка важить усього 4,4 грама, що дає можливість носити їх без втоми скільки завгодно.

Музика, яка зупиняється разом із вами
Завдяки вбудованим сенсорам OPPO Enco Free 2 реагують на зміну положення й зупиняють музику, коли ви виймаєте навушники з вух. І так само автоматично вмикають її, щойно ви вставляєте їх назад. А сенсорне керування допомагає легко контролювати відтворення аудіо та дзвінки, даючи вам ще більше свободи дії.

Клас захисту від пилу та води IP54
OPPO Enco Free 2 спроєктовані так, щоб супроводжувати вас всюди. Вони мають клас захисту від пилу та води IP54, а тому можуть спокійно витримувати потрапляння під дощ, наприклад. Слухайте музику без турбот, коли ви потієте в тренажерному залі або вирушаєте на прогулянку на свіжому повітрі.

*За замовчуванням функція персоналізованого шумозаглушення вимкнена. Користувачі OPPO ColorOS 11.0 і вище можуть увімкнути її в інтерфейсі Bluetooth свого телефона. Користувачі Android та iOS можуть керувати цією функцією в застосунку HeyMelody.
**Персоналізоване посилення звуку можна ввімкнути після завершення перевірки слуху на телефоні. Щоб активувати цю функцію, користувачі OPPO ColorOS 11.0 і вище можуть перейти в параметри Bluetooth свого телефона. Для користувачів Android і iOS ця опція доступна в застосунку HeyMelody.
***Дані про час прослуховування музики ґрунтуються на лабораторних випробуваннях OPPO. Фактичний час прослуховування музики може варіюватися залежно від конкретного середовища та інших параметрів.

Характеристики Oppo Enco Free 2 White

Призначення для телефону
Версія Bluetooth 5.2
Матеріал амбушур силікон
Акустичне оформлення закриті
Тип пристрою гарнітура
Тип TWS (True Wireless Stereo)
Підключення бездротове
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 16 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Активне шумозаглушення є
Час роботи від акумулятора 6 годин
Особливості регулятор гучності
Також шукають маленькі
Чутливість мікрофона 44 дБ
Чутливість 104 дБ
Колір White