Гарнітура WIRELESS ENCO W31 Oppo ETI13 BLACK

Код товару: 1110995
Немає в наявності
  • Інформація по Oppo ETI13 BLACK
  • Виробник: Oppo
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: ETI13 BLACK
  • Короткий опис:

    ENCO W31 | Type Wireless | Earbud | 1xUSB type C | Bluetooth | Sensitivity 95 dB(a) | Battery Lithium-Ion rechargeable | Colour Black | Weight 0.048 kg

Опис Гарнітура WIRELESS ENCO W31 Oppo ETI13 BLACK

OPPO Enco W31: професійний звук в TWS формфакторі!
Навушники OPPO Enco W31 мають бінауральну передачу даних через Bluetooth з мінімальною затримкою звуку. Завдяки інтуїтивному сенсорному управлінню пристрій стане незамінним помічником навіть для самих активних користувачів.

У навушниках OPPO Enco W31 реалізовано кілька налаштувань, адаптованих під певний музичний жанр: збалансований режим, який вирівнює звук в частотному діапазоні, а також бас-режим для долі і електроніки, який підсилює низькі частоти. Крім того, навушники оснащені двома внутрішніми високочутливими мікрофонами з кожного боку і алгоритмом активного шумозаглушення.

DLC Diaphragm (динаміки з алмазоподібним графеновим напиленням)
У Enco W31 застосовані новітні 7 міліметрові драйвери виготовлені за технологією Diamond Like Carbon (DLC) - в центральній частині дифузора з подвійного композитного термопластика (TPU) нанесено алмазоподібне графенове напилення. Це надає безпрецедентну жорсткість найтоншій полімерній плівці, що в свою чергу забезпечує неймовірне звучання на середніх і високих частотах. За таким принципом виготовляються професійні та Hi-End навушники.

Бінауральна Bluetooth (5.0) передача аудіосигналу
У звичайних TWS навушниках один навушник підключається до телефону, а другий до нього, що призводить в тимчасових затримок і лагів в передачі звуку, що особливо дратує при перегляді відео і в іграх. На відміну від них в Enco W31 кожен навушник підключається до телефону, що гарантує високоякісну передачу аудіосигналу без затримок і спотворень. Затримка становить мізерні 94 мілісекунди.

Два режиму відтворення (Bass Mode / Balance Mode)
Подвійним тапом по лівому навушнику проводиться перемикання між режимами роботи:

Bass Mode - посилення Басс, для більш повного і потужного звучання електронної музики і важкого року
Balance Mode - збалансоване звучання в усьому звуковому діапазоні, для отримання найбільш природного звучання класики, джазу і вокалу.
Вам більше не потрібно шукати налаштування еквалазера, все робиться за одну секунду!

Шумозаглушення
Два спрямованих мікрофона, встановлених в камерах вітрозахисту, забезпечують ефективне усунення навколишнього шуму під час телефонної розмови. Вас будуть чути як при особистому спілкуванні.

Функція "Автоматичне визначення вуха"
Щоб поставити музику на паузу тепер немає необхідності користуватися смартфоном, досить просто вийняти навушник з вуха. Інфрачервоні сенсори визначають надіті чи навушники.

Інтуїтивне сенсорне управління
подвійний тап зліва - зміна режиму (Bass Mode / Balance Mode)
подвійний тап праворуч - наступний трек
потрійний тап з будь-якого боку - активація голосового ассітента
Музика цілий день
Кейс для зарядки оснащений роз"ємом Type-C. Повна зарядка відбувається за 2.5 години, що дозволяє отримати 3.5 години прослуховування без використання кейса і 15 годин з кейсом. За 10 хв зарядки можна отримає 1 годину прослуховування, що дуже зручно якщо ви раптом виявили навушники вбраними перед короткою вечірньою прогулянкою.

Ергономіка
Ергономічна форма, зручні силіконові амбюшури і приголомшлива легкість (всього 4 грами) дозволить вам забути про відчуття втоми від навушників.

Характеристики Гарнітура WIRELESS ENCO W31 Oppo ETI13 BLACK

Основные характеристики
Тип вакуумные
Тип подключения беспроводное
Конструкция микрофона встроенный
Время работы разговор/ожидание 3.5 ч (15 ч)
Разъемы
Интерфейс Bluetooth 5.0
Физические характеристики
Цвет черный