Навушники Razer Blackshark V2 Black (RZ04-03230100-R3M1)

Код товару: 1082291
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ04-03230100-R3M1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Blackshark V2 Black
  • Код виробника: RZ04-03230100-R3M1
  • Вага: 1.23 кг.
  • Габарити: 24x20x12 см.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), дротове, Jack 3.5 мм, закриті, 32 Ом, чутливість - 100 дБ, 12 - 28000 Гц, тип випромінювача - динамічний, 7.1, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - односпрямований, Матеріал амбушур - шкірозамінник, довжина шнура - 1.8 м, Black, 262 г

Опис Razer Blackshark V2 Black

ЗВУК кіберспорту

Якщо кіберспорт для вас все, тоді викласти на повну з Razer BlackShark V2. З цієї киберспортівной гарнітурою, що представляє собою потрійну загрозу за рахунок чудового звучання, чудовою чистоти мікрофона і звукоізоляції високої якості, настав ваш час стати про-гравцем.

50мм динаміки RAZER ™ TRIFORCE З титану

З можливістю індивідуальної передачі високих, середніх і низьких частот, наш новий запатентований дизайн динаміків працює як 3 в 1 - видаючи яскраве звучання з багатими високими частотами і потужними басами.

Razer BlackShark V2 також оснащені діафрагмою, покритої титаном, яка додає чистоти звучання вокалу, завдяки чому, команди ваших союзників завжди будуть чутні чітко і ясно.

Кардіоїдну МІКРОФОН RAZER ™ HYPERCLEAR СО ЗВУКОВИЙ USB КАРТОЮ

Пропонуючи поліпшену передачу мови і шумозаглушення, знімний мікрофон на цій киберспортівной гарнітурі має оптимізований корпус з більш відкритою конструкцією, що забезпечує мінімальну кількість перешкод, що призводить до підвищення чіткості для більш чистого звучання вашого голосу.

З підтримкою звукової USB карти, ви можете налаштовувати і покращувати висновок звучання вашого голосу за допомогою Razer Synapse, отримуючи доступ до таких функцій, як Mic Boost, Voice Gate, нормалізація гучності, мікрофонний еквалайзер і шумозаглушення.

Просунуті Пасивне ПРИДУШЕННЯ шумів

Від галасливої ​​юрби до шуму вашої установки, вимкніть сторонні звуки і насолоджуйтеся безперервної зосередженістю за допомогою спеціальних закритих навушників, які повністю закривають ваші вуха, і завдяки м'яким амбушюрам, що створює ідеальне ущільнення для більшої звукоізоляції.

Амбушюра з потоковим плетені і піною з ефектом ПАМ'ЯТІ

Наш новий повітропроникний матеріал зводить до мінімуму накопичення поту і тепла при контакті зі шкірою, а поліпшена щільність ультрам'якою піни значно знижує тиск гарнітури.

THX SPATIAL AUDIO

Підвищіть своє занурення в гру і дізнайтеся більше про гру за допомогою об'ємного звуку нового покоління, який забезпечує позиційну точність і реалістичну акустику, користуючись перевагами нашої нової функції: Ігрові профілі THX. Застосовуйте індивідуально налаштовані профілі, які покращують існуючий звуковий дизайн в ваших улюблених іграх. Вибирайте між режимом оточення THX для дійсно реалістичного занурення і змагальним режимом THX для більшої просторової поінформованості.

Крос-платформний Сумісність

Ця кіберспортивного гарнітура підключається через аналоговий роз'єм 3.5 мм або звукову USB карту. Підключення через аналоговий роз'єм 3.5 мм працює з безліччю популярних платформ, дозволяючи брати участі в боях на ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch та інших пристроях. *

* Засоби керування системою з доступним портом 3.5мм.

Характеристики Razer Blackshark V2 Black

Спрямованість мікрофона односпрямований
Матеріал амбушур шкірозамінник
Довжина шнура 1.8 м
Форма штекера прямий
Рік випуску 2020
Діапазон відтворюваних частот 12 - 28000 Гц
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Акустичне оформлення закриті
Опір навушників 32 Ом
Також шукають з регулятором гучності
Тип випромінювача динамічний
Підтримка звуку 7.1
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона знімний
Тип геймерські (ігрові)
Призначення для комп'ютера
Тип кріплення наголов'я
Чутливість 100 дБ
Чутливість мікрофона 42 дБ
Особливості регулятор гучності
Колір Black
Вага 262 г