Навушники Razer Nari Essential (RZ04-02690100-R3M1)

Код товару: 928615
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ04-02690100-R3M1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Nari Essential
  • Код виробника: RZ04-02690100-R3M1
  • Вага: 0.85 кг.
  • Габарити: 12x24x23 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, радіоканал, 32 Ом, Випромінювач - 40 мм, закриті, 107 дБ

Опис Razer Nari Essential

Навушники Razer Nari Essential (RZ04-02690100-R3M1)

За допомогою нашої нової гарнітури ви зможете повністю зануриться в ігровий світ. Досліджуйте світи, завойовує нові території і насолоджуйтеся якісним і реалістичним звуком разом з нашим новим девайсом. Зустрічайте - Nari Essential.

Геть дроти. Наша гарнітура підтримує бездротову технологію Wireless 2.4 ГГц. Більше не буде такого, що ви встаєте зі свого крісла в навушниках і все летить зі столу на підлогу. Грайте протягом 16 годин без підзарядки пристрою. Пориньте з головою в вашу улюблену гру!

Звук як віртуальна реальність. Вийдіть за рамки звичайного аудіо звуку за допомогою технології THX. Вона буде імітувати звук навколо вас в радіусі 360 градусів. Ви зможете реагувати на будь-який шурхіт і точно будете знати в якій точці від був. Навіть є звук йде зверху чи знизу, ви все одно будете чітко знати звідки він. Станьте хижаком на ігровому полі бою.

Тотальний комфорт. Razer Nari Essential створена щоб геймер відчував себе комфортно в грі і не відчував зайвих незручностей. Охолоджуючі амбушюри не дадуть вашим вухам спітніти, а м'які подушечки зі штучної шкіри і піна високої щільності будуть доставляти вам приємні відчуття. Завдяки автоматичного регулювання оголовья, навушники будуть ідеально сидіти на будь-якому геймера.

Компанія Razer співпрацює з професійними гравцями для розробки, виробництва і поширення високотехнологічних периферійних пристроїв, що забезпечують конкурентні переваги в грі. Ще на стадії становлення галузі професійних комп'ютерних ігор компанія Razer вийшла на ринок з цікавими рішеннями, призначеними для геймерів. З середини 90-х років у зв'язку з широким розповсюдженням мережевих ігор і появою шутерів від першої особи (FPS) стало очевидно, що застарілі моделі периферійних пристроїв швидше гальмували, ніж покращували гру.

У 1999 році після багаторічних досліджень і розробок була випущена миша Razer Boomslang ™, що стала легендою в світі комп'ютерних ігор. Володіючи безпрецедентною роздільною здатністю 2000 точок на дюйм (у той час як стандартна миша забезпечувала в кращому випадку 400 точок на дюйм), миша Razer Boomslang була в п'ять разів більше точної в порівнянні зі звичайною ігровий моделлю. Не дивно, що багато професійних геймери, такі як Джонатан «Fatal1ty» Wendell (Jonathon «Fatal1ty» Wendell) і Суджой Рой (Sujoy Roy), відразу стали її вірними прихильниками. За два роки було продано понад 100 000 примірників Razer Boomslang.

Характеристики Razer Nari Essential

Основні
Тип бездротові
Призначення геймерські
Довжина кабелю / радіус дії 12 м
Вид навушників повнорозмірні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Технічні
Номінальний опір 32 Ом
Частотний діапазон 20 - 20 000 Гц
Чутливість 107 дБ ± 3 дБ
Варіанти підключення USB
Діаметр динаміка 50 мм
Мікрофон ✔ поворотний
Тип мікрофону односпрямований
Частотний діапазон мікрофона 100 – 6 500
Чутливість мікрофона -42 дБ
Додатково
Комплектація навушники
USB-кабель
інструкція
зарядний кабель
кабель с комбинированным разъемом 3,5 мм
Особливості пространственный звук THX Spatial Audio
Акумулятор
Час роботи 16 год
Фізичні
Максимальна потужність 30 мВт
Колір чорний