Навушники Samsung Buds FE White (SM-R400NZWASEK)

Код товару: 1529803
Наявність уточнюйте
3257 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3257грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Samsung SM-R400NZWASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Buds FE White
  • Код виробника: SM-R400NZWASEK
  • Вага: 0.14 кг.
  • Габарити: 10x4x9 см.
  • Короткий опис:

    TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, закриті, Активне шумозаглушення - є, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Версія Bluetooth - 5.2, SBC, AAC, Матеріал амбушур - силікон, 30 год, White, 5.6 г

Опис Samsung Buds FE White

Ваш повсякденний аудіо-компаньйон
Компактні та ергономічні навушники Galaxy Buds FE створені для того, щоб подарувати вам неперевершений досвід прослуховування музики. Блокуйте небажані шуми за допомогою функції активного шумозаглушення, налаштовуйте навушники за допомогою різноманітних рекомендацій та безперешкодно синхронізуйте їх з пристроями Samsung Galaxy. Насолоджуйтеся повсякденним аудіо-компаньйоном, який по-справжньому дбає про вас.

Завжди актуальні відтінки, що пасуватимуть до будь-якої мелодії
Графіт і білий - це два кольори, які завжди залишаються актуальними. Вони чудово поєднуються з повсякденним вбранням, що робить їх універсальним вибором для будь-якого випадку.

Відключіть навколишній світ за допомогою потужного ANC
Шум відключено, ваш власний світ увімкнено. Активне шумозаглушення миттєво залишає вас наодинці з музикою в тихому просторі. Відкиньте все, що вас відволікає, і пориньте у чистий звук.

Тиша на кінчиках ваших пальців
Увімкніть або вимкніть активне шумозаглушення, просто торкнувшись і утримуючи сенсорну область. Якщо ви хочете поговорити зі своїм другом поруч, ви також можете перемикнутись в режим навколишнього звуку, щоб чути його, не знімаючи навушників.

Насичені низькі частоти
Насолоджуйтесь насиченим звучанням Galaxy Buds FE з глибокими, потужними басами нового 1-смугового динаміка, незалежно від того, що ви слухаєте.

Чіткість звуку під час викликів
Фото 6 Petwant F6 White
Ваш голос передається з високою точністю
Насолоджуйтесь чіткістю дзвінків завдяки трьом мікрофонам Galaxy Buds FE. Основний мікрофон, додатковий мікрофон і внутрішній мікрофон працюють в гармонії, щоб точно вловити ваш голос, тому ваші слова доходять до співрозмовника голосно і чітко.

Ваші навушники, персоналізовані для вас
Galaxy Buds FE автоматично підлаштовуються під ваш стиль використання для оптимальної передачі вашого голосу завдяки технології персоналізованого формування променя. Одягніть їх, і вони визначать ваш голос, коли ви почнете говорити.

Будьте почуті серед шуму
Незалежно від того, чи перебуваєте ви в галасливому місті, чи на вітряній вершині пагорба, ваш голос пробивається крізь шум під час телефонних дзвінків завдяки DNN-рішенню Galaxy Buds FE, яке вміло відфільтровує фоновий шум від вашого голосу.

Тривала робота від акумулятора з довговічною батареєю
Компактний за розміром, але водночас потужний. Акумулятор працює до 30 годин від одного заряду, що дозволяє прослуховувати довгий список улюблених пісень, подкасти або відео з соціальних мереж протягом усього дня.

Перемикайтеся між пристроями без пауз
Звук безперешкодно слідує за вами, коли ви об'єднуєтесь з іншими пристроями Samsung Galaxy за допомогою функції Auto Switch або підключаєтесь за допомогою дотику чи Bixby. Звук залишається з вами навіть тоді, коли ви перемикаєте пристрій відтворення зі смартфона на телевізор за допомогою функції Smart View, тож ви можете продовжувати дивитися шоу на великому екрані, не пропускаючи жодного фрагмента.

Загублені та знайдені миттєво
Загубили навушники? Що ж, це не надовго. Відстежуйте їх, використовуючи місцезнаходження ваших зниклих навушників. Коли їх знайдуть на іншому телефоні, ваша контактна інформація буде надіслана разом із повідомленням "Lost and found". Тримайте Galaxy Buds FE завжди під рукою.

Дружнє нагадування прихопити навушники
Забули щось? Galaxy Buds FE сповістять вас, якщо ви забудете навушники, тож вам не доведеться повертатися пішки за кілометри.

Налаштуйте звук на свій смак
За допомогою програми Galaxy Wearable ви можете швидко персоналізувати налаштування Galaxy Buds FE прямо з пристроїв Samsung Galaxy. Інтуїтивно зрозумілі та прості у використанні налаштування - від еквалайзера до голосового пробудження Bixby - дозволять вам швидко налаштувати навушники на свій смак.

Характеристики Samsung Buds FE White

Тип TWS (True Wireless Stereo)
Призначення для телефону
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Активне шумозаглушення є
Також шукають маленькі
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Версія Bluetooth 5.2
Bluetooth кодеки SBC
Матеріал амбушур силікон
Особливості вологозахищені
Час роботи від акумулятора 30 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Рік випуску 2023
Колір White
Вага 5.6 г