Навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet (SM-R190NZVASEK)

Код товару: 1119179
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-R190NZVASEK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Galaxy Buds Pro Violet
  • Код виробника: SM-R190NZVASEK
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 10x9x4 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 5.0, відкриті, Активне шумозаглушення - є, 18 годин

Опис Samsung Galaxy Buds Pro Violet

Новий рівень звучання
Відчуйте повне занурення в світ музики з бездротовими навушниками Galaxy Buds Pro. Аудіотехнології професійного рівня і інтелектуальна система активного шумопоглинання забезпечують неперевершені відчуття від прослуховування та швидке переключення між режимами. Збільшений час автономної роботи, підтримка Wireless PowerShare і захист корпусу IPX7 дарують відчуття повної свободи.

Керуйте зовнішніми шумами, а не гучністю
З інтелектуальною технологією активного шумопоглинання вам більше не потрібно регулювати гучність звуку, щоб контролювати навколишню ситуацію. На галасливій вулиці встановіть високий рівень шумопоглинання, а в читальному залі знизьте його до мінімуму. Внутрішні і зовнішні мікрофони відстежують навколишні шуми, щоб усунути до 99 % зовнішніх звуків.

Ваш голос завжди важливий
Як тільки ви починаєте говорити, навушники Galaxy Buds Pro автоматично відключають режим шумоприглушення і переходять в режим об’ємного звуку. Функція виявлення голосу створює комфортні умови для розмови: навіть якщо навушники були в режимі об’ємного звуку, під час розмови вони знижують гучність музики, щоб ви чітко чули співрозмовника.

Жива енергія музики
Galaxy Buds Pro відтворюють приголомшливо реалістичний і насичений звук завдяки професійним технологіям від AKG. Наповніть своє життя чистими і яскравими звуками, відчуйте ефект реальної присутності на живому концерті з навушниками Galaxy.

Завжди комфортна розмова по телефону
Використовуйте Galaxy Buds Pro як гарнітуру під час розмов по телефону. Навіть в дуже шумному місці ви чітко чуєте голос співрозмовника. Три вбудованих мікрофона і вібраційний датчик кісткової провідності перетворюють вхідний дзвінок в живу бесіду. Спеціальна конструкція мінімізує контакт корпусу з вітром, щоб зовнішні умови не заважали розмові.

В оточенні звуків
Передова технологія Dolby Head Tracking і інноваційна функція Аудіо 360 забезпечують неймовірно чистий і потужний звук, який оточує вас з усіх боків і переносить в мультимедійну реальність. Інтелектуальний датчик відстежує рухи вашої голови, щоб визначити напрямок звуку і посилити ефект присутності.

Миттєве перемикання
Якщо ви дивитеся фільм на планшеті, а в цей час вам надходить дзвінок на смартфон, розумні навушники Galaxy Buds Pro автоматично перемикаються на актуальний пристрій. Після завершення розмови вони підключаться назад до планшета, щоб ви могли додивитися фільм.

Діліться музикою з друзями
Тепер ви можете підключити до смартфона дві пари Galaxy Buds Pro, щоб разом з другом слухати улюблені хіти або захоплюючу аудіокнигу. При цьому кожен з вас буде отримувати тільки адресовані йому повідомлення.

Наповніть день музикою
Навушники працюють від одного заряду до 5 годин, зарядний чохол забезпечує ще 13 годин відтворення. При відкюченні активного шумоприглушення ви можете розраховувати на сумарний час роботи близько 28 годин. Всього 5 хвилин підзарядки перед виходом з дому дають додаткову годину музики. Зворотня зарядка Wireless PowerShare дозволить зарядити ваші Galaxy Buds Pro від сумісних пристроїв. Не можете знайти навушники в квартирі? Просто відкрийте програму SmartThings і знайдіть їх по звуку.

Яскравий дизайн
Galaxy Buds Pro зроблять ваш світ яскравішим. Завдяки унікальній технології шліфування навушники м’яко переливаються в вусі і нагадують витончену ювелірну прикрасу. Три преміальних кольори на вибір дозволять знайти ідеальний варіант. Вибирайте колір, який максимально відображає ваш стиль і настрій.

Характеристики Samsung Galaxy Buds Pro Violet

Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Версія bluetooth 5.0
Технічні
Варіанти підключення Bluetooth
USB Type-C
Мікрофон
Додатково
Активне шумозаглушення
Особливості датчик наближення
защита от воды по стандарту IPX7
сенсорный датчик
Датчик Хола
гіроскоп
акселометр
Акумулятор
Ємність аккумулятору 61 мАг (наушник), 472мАч (кейс)
Час роботи 4 год (время разговора)
Фізичні
Колір фіолетовий
Вага 6.3 г (наушник), 44.9 г (кейс)
Розміри 19.5x20.5x20.8 (наушник), 50 x 50.2 x 27.8 мм (кейс)