Навушники Sennheiser HD 250 BT Black (508937)

Код товару: 1126835
Немає в наявності
  • Інформація по Sennheiser 508937
  • Виробник: Sennheiser
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HD 250 BT Black
  • Код виробника: 508937
  • Вага: 0.44 кг.
  • Габарити: 24x9x20 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 16 Ом, закриті, 110 дБ, 6 годин

Опис Sennheiser HD 250 BT Black

Фірмові драйвери Sennheiser у поєднанні з новітніми технологіями бездротового передавання аудіосигналу забезпечують звук диджейського рівня з потужними динамічними басами. Без підзаряджання HD 250BT здатні працювати цілу добу (до 25 годин), модель підтримує всі популярні аудіокодеки та водночас коштує дуже недорого. Навушники легкі, дуже міцні та комфортні, й у них музику з неперевершеною якістю Sennheiser можна слухати, скільки завгодно та де завгодно!

Якість звуку перевершує всі очікування
В основі нових HD 250BT — фірмова технологія перетворення звуку Sennheiser, а оптимальну якість передавання бездротового сигналу з унікальними динамічними басами, які так подобаються сучасним мобільним користувачам, забезпечує технологія Bluetooth 5.0 у поєднанні з високоякісними аудіокодеками AAC і aptX. Саме завдяки підтримці apt-X навушники відтворюють звук надзвичайно чистий і максимально деталізований без перешкод і затримок, а також ідеально синхронізують аудіо з візуальними ефектами в іграх і відео.

Суперавтономність для найбільш зайнятих і найактивніших
В автономному режимі та з повним навантаженням (музика, відео, ігри, телефон і голосові помічники безперервно) бездротові Sennheiser HD 250BT працювати здатні цілих 25 годин або, іншими словами, цілу добу або навіть декілька днів. Так що, у цих навушниках ви точно живете в ритмі нашого часу, нехай навіть діловий графік уже розписаний на місяці вперед.

Практичність і комфорт
У застосунку Sennheiser Smart Control передбачений зручний та інтуїтивно зрозумілий еквалайзер, з яким можна швидко та просто настроїти звучання Sennheiser HD 250BT відповідно до власних уподобань. А міцне та надійне наголів'я, м'які шумоізолювальні амбушури й інтуїтивно зрозуміла система керування ваших HD 250BT завжди допоможуть більш ніж впевнено почуватися навіть у найнесподіваніших життєвих і робочих ситуаціях.

Слухайте той звук, який подобається саме Вам
Sennheiser Smart Control — це безплатний застосунок для мобільних пристроїв з операційними системами iOS і Android. З його допомогою завжди можна швидко й без зайвих зусиль оптимізувати якість звучання відповідно до своїх персональних вподобань. Меню застосунка просте та інтуїтивно зрозуміле, а вбудований еквалайзер неабияк спрощує процес тонкого настроювання звучання навушників, гарнітур або саундбарів Sennheiser. Крім того, у Smart Control завжди можна створити найзручнішу схему дистанційного керування основними функціями плеєра, телефона й активації голосового помічника.

Комплектація:

  • бездротові навушники Sennheiser HD 250BT;
  • зарядний кабель USB-C;
  • стислий посібник користувача зі швидкого під'єднання навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників.

Характеристики Sennheiser HD 250 BT Black

Основні
Тип бездротові
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Версія bluetooth 5.0
Технічні
Частотний діапазон 20-22000
Чутливість 110 дБ
Мікрофон
Тип мікрофону всенаправлений
Частотний діапазон мікрофона 100=10000
Звук Динамічний
Додатково
Комплектація навушники
USB-кабель
короткий посібник користувача з безпечної експлуатації
короткий посібник користувача зі швидкого підключення
Акумулятор
Час роботи 25 год
Фізичні
Колір чорний
Вага 125 г