Навушники Sony INZONE Buds Black (WFG700NB.CE7)

Код товару: 1536628
Немає в наявності
  • Інформація по SONY WFG700NB.CE7
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: INZONE Buds Black
  • Код виробника: WFG700NB.CE7
  • Вага: 0.16 кг.
  • Габарити: 14x5x9 см.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, радіоканал, закриті, Випромінювач - 8.4 мм, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - всеспрямований, Версія Bluetooth - 5.3, Матеріал амбушур - силікон, 12 год, Black, 6.5 г

Опис SONY INZONE Buds Black

Схвалено найкращими, для вас
Розроблено у співпраці з професійними геймерами – кіберспортивною командою Fnatic, щоб допомогти вам отримати перевагу над суперниками.

Просторовий звук 360 Spatial Sound для ігор
В іграх, які виграються і програються за лічені секунди, часто перемагає той, хто реагує першим. 360 Spatial Sound for Gaming відстежує кроки вашого супротивника, надаючи вам неперевершену обізнаність про ситуацію на карті.

Звук, налаштований під форму ваших вух
Спосіб, у який звук потрапляє та відбивається у вушному каналі, залежить від вашої унікальної форми вуха. Скористайтеся додатком для смартфона 360 Spatial Sound Personalizer і отримайте звук, адаптований до вашої форми вуха і модифікований для аудіовиходу INZONE Buds, для ще більш точних відчуттів.

Оптимізовано під ваш слуховий канал
Кожен слуховий прохід унікальний, тому характеристики навушників відрізняються від людини до людини. Навушники INZONE Buds відтворюють тестові звуки від драйверів і використовують мікрофони зворотного зв’язку, щоб виміряти, як звук заповнює ваш слуховий прохід. На основі акустичного аналізу звук персоналізується за допомогою програми INZONE Hub для ПК, забезпечуючи справді персоналізоване просторове прослуховування.
Легкі, невеликі за розміром і справді бездротові, ці навушники розроблені так, що ви навіть забудете, що їх носите.

Повністю зануртеся в ігровий досвід
Завдяки точному відтворенню кожного звуку в грі, від потужних вибухів до ледь помітних кроків, ви відчуєте себе перенесеними у світ гри. Це стало можливим завдяки спеціально сконструйованому 8.4 мм Dynamic Driver X, розробленому для широкого відтворення частот, який також використовується для WF-1000XM5. Структура діафрагми, яка використовує різні матеріали як для купола, так і для краю, забезпечує мінімальне спотворення та чисту якість звуку, забезпечуючи неперевершений рівень слухового реалізму.

Навушники з активним шумопоглинанням
Функція активного шумопоглинання Sony допомагає блокувати фоновий шум, щоб ви могли зосередитися на грі. 8.4-міліметровий драйвер забезпечує високоякісний звук, починаючи від низьких частот і закінчуючи тонами вищого регістру.

Персоналізуйте свій ігровий процес
Наше програмне забезпечення INZONE Hub PC дозволяє персоналізувати ваші враження від INZONE Buds, налаштовуючи широкий спектр операцій, включаючи різноманітні звукові та апаратні налаштування. Точно налаштуйте звукові частоти відповідно до вашої гри для більшої чіткості та занурення, використовуючи функцію еквалайзера.

12-годинна батарея для тривалих ігрових сесій
Новий процесор L1 з низьким енергоспоживанням забезпечує до 12 годин автономної роботи за допомогою спеціального бездротового ключа з наднизькою затримкою. Завдяки годині гри після 5 хвилин заряджання ви можете витрачати більше часу на ігри та менше часу на зарядку.

Менша затримка з бездротовим з’єднанням 2.4 ГГц
INZONE Buds підключаються через бездротовий USB-трансивер на частоті 2.4 ГГц, що працює за допомогою алгоритму з низькою затримкою. Відчуйте бездротову низьку затримку зі зменшеною затримкою між звуком, що створюється в грі, і вихідним сигналом, який ви чуєте, що дає вам кращу обізнаність про ситуацію, щоб ви могли реагувати на будь-яку ситуацію, а потім домінувати.

Мікрофон з технологією, яка розпізнає ваш голос
Щоб підхопити ваш голос, навушники INZONE Buds використовують алгоритм, створений за допомогою AI DNN (Deep Neural Network). Наш алгоритм шумозаглушення був розроблений за допомогою штучного інтелекту з використанням понад 500 мільйонів голосових зразків для придушення навколишнього шуму при точному вилученні вашого голосу.

Легке керування дотиками
Інтуїтивно зрозумілі та прості в управлінні, ви можете отримати доступ до корисних елементів керування одним дотиком пальця. Через INZONE Hub ви навіть можете призначати певні дії, такі як збільшення та зменшення гучності або вимикання мікрофона, для подвійного, потрійного або тривалого дотику. Також гарнітура не боїться бризок води, адже має захист від вологи за класом IPX4.

Ідеально підходить для Ps5, PC, смартфону та ноутбуку
INZONE Buds бездоганно працюють з консолями PlayStation5 та спеціальними функціями Ps5 для більш потужної продуктивності. Також чудово працюють із PC та ноутбуками через підключення з USB-трансивером. Ви також можете насолоджуватися улюбленими мобільними іграми зі смартфону, адже навушники INZONE Buds сумісні з LE Audio, пропонуючи вам підключення з меншою потужністю. Використовуючи цю технологію, ви можете насолоджуватися до 24 годин автономної роботи.

Турбота про довкілля
Наша продукція стильна і спеціально розроблена для захисту навколишнього середовища. Компанія Sony прагне зменшити вплив своєї продукції та методів роботи на навколишнє середовище. Упаковка INZONE Buds не містить пластику і складається тільки з перероблених матеріалів і нетканої целюлози.

Вміст упаковки
У комплекті з гарнітурою INZONE Buds ви також знайдете зарядний кабель USB-C (1.5 м), USB-трансивер та силіконові амбушури 4 розмірів.

Характеристики SONY INZONE Buds Black

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення радіоканал
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 8.4 мм
Також шукають маленькі
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Спрямованість мікрофона всеспрямований
Профілі Bluetooth VCP
Матеріал амбушур силікон
Час роботи від акумулятора 12 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Рік випуску 2023
Тип геймерські (ігрові)
Версія bluetooth 5.3
Особливості • совместимость с playstation
Колір Black
Вага 6.5 г