Навушники Sony WF-1000XM4 Black (WF1000XM4B.CE7)

Код товару: 1233639
Немає в наявності
  • Інформація по SONY WF1000XM4B.CE7
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Малайзія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: WF-1000XM4 Black
  • Код виробника: WF1000XM4B.CE7
  • Вага: 0.14 кг.
  • Габарити: 6x7x9 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 32 Ом, закриті, 96 дБ, 5 годин

Опис SONY WF-1000XM4 Black

Ваш звук. Нічого зайвого.

Неповторні враження від прослуховування саме для вас. Повністю бездротові навушники WF-1000XM4 забезпечують новий рівень шумопоглинання та якості звуку. Вони зручно прилягають і персоналізують звучання, що підлаштовується під оточення.

Відкрийте для себе свободу

Дізнайтеся, як навушники WF-1000XM4 поєднують передове шумопоглинання з відмінною якістю звуку та персоналізованими інтелектуальними функціями, які налаштовують відтворення відповідно до вашого оточення.

Передова система шумопоглинання – тепер іще краща

Усе в навушниках WF-1000XM4 було створено з нуля. Наприклад, новий інтегрований процесор V1, спеціально розроблений Sony, який знижує шум ефективніше, ніж будь-коли, новий потужніший динамік, мікрофони з функцією розпізнавання шумів та інноваційні шумоізоляційні вкладки з надійнішою фіксацією.

Інтегрований процесор V1

Новий інтегрований процесор V1, спеціально розроблений Sony, виводить шумопоглинання нашого визнаного процесора QN1e на новий рівень. Технологія системи на кристалі з Bluetooth® забезпечує найкраще в галузі шумопоглинання з меншим споживанням енергії.

Високоефективні мікрофони з подвійним сенсором шумів

Два мікрофони з функцією розпізнавання шумів скеровано вперед і назад, завдяки чому вони розпізнають більше навколишніх звуків, наприклад, під час польотів, поїздок або в шумному офісному середовищі.

Новий динамік діаметром 6 мм

Новий динамік діаметром 6 мм, який обладнано на 20% більшими магнітами й мембраною з високою піддатливістю, покращує звучання низьких частот, а також шумопоглинання, відтворюючи високоточний сигнал поглинання в діапазоні низьких частот.

Шумоізоляційні вкладки

Нові шумоізоляційні вкладки виготовлено з унікального пінополіуретану. Цей м’який і еластичний матеріал збільшує площу поверхні вкладки, що контактує з вушним каналом, і усуває проміжки, щоб ізолювати звук і знизити рівень шуму. Він також покращує прилягання до вушного каналу, забезпечуючи надійну фіксацію, завдяки чому навушники WF-1000XM4 зручно використовувати.

Мінімізація шуму вітру

Навіть у вітряну погоду вас ніщо не відволікатиме. Режим автоматичного зменшення шуму вітру розпізнає шум вітру й усуває його.

Чуйте більше навколишнього звуку

У режимі навколишнього звуку навушники WF-1000XM4 вловлюють іще більше звуку навколо вас, роблячи його природнішим і забезпечуючи зв’язок з оточенням.

Відмінна якість звуку

Навушники WF-1000XM4 підтримують бездротове аудіо високої точності. Завдяки спеціальним динамікам діаметром 6 мм і мембрані з високою піддатливістю вони відтворюють динамічний звук і насичені баси попри свої малі розміри. Інтегрований процесор V1 покращує звук, зменшує спотворення, забезпечує обробку кодека LDAC та роботу технології DSEE Extreme.

Ще інтелектуальніше відтворення

Щойно ви заговорите з кимось, режим Speak-to-Chat автоматично зупинить музику та впускатиме навколишні звуки, щоб ви могли розмовляти, не знімаючи навушники або із зайнятими руками. А коли ви завершите розмову, відтворення музики автоматично відновиться. Режим Speak-to-Chat розпізнає ваш голос і реагує на нього. Він базується на технології точного розпізнавання голосу, що поєднує в собі чотири мікрофони й датчики з удосконаленою системою обробки аудіосигналу.

Режим адаптивного налаштування звуку для автоматичного керування відтворенням відповідно до ситуації

Адаптивне налаштування звуку – це інтелектуальна функція, що визначає, де ви й чим займаєтеся, і налаштовує шумопоглинання відповідним чином, щоб забезпечити бездоганні враження від прослуховування.

Подорожі

Пориньте в подорож з улюбленою музикою, яку не перериває фоновий шум.

Ходьба

В офісі або на вулиці – ви можете слухати музику та водночас не пропустити нічого важливого довкола.

Очікування

Прослуховуйте важливі оголошення під час очікування, не помічаючи інших навколишніх шумів.

Навушники, які знайомляться з вами

Ви можете дозволити функції адаптивного налаштування звуку розпізнавати місця, які ви часто відвідуєте, як-от ваше місце роботи, спортзал або улюблене кафе, і налаштовувати звук відповідним чином.

Неперевершена якість звуку під час розмов

Завдяки технології точного розпізнавання голосу, що використовує мікрофони зі спрямованою обробкою звуку та датчик кісткової провідності, навушники WF-1000XM4 чітко й точно розпізнають ваш голос для розмов у режимі "hands-free" – удома, у кав’ярні чи деінде. Крім того, система шумопоглинання дає змогу чіткіше чути співрозмовника навіть у шумних місцях.

Почує кожне слово

Мікрофони зі спрямованою обробкою звуку відкалібровано, щоб вони вловлювали лише звук, що лунає з вашого рота. Завдяки покращеному співвідношенню "сигнал – шум" вони розпізнають кожне слово, навіть коли навколо вас дуже шумно.

Розпізнавання вібрацій мовлення для чіткішого звучання

Датчик кісткової провідності вловлює лише вібрацію вашого голосу, не реєструючи навколишні шуми, що забезпечує ще чистіший звук під час телефонних розмов.

Здійснюйте керування за допомогою свого голосу

Отримуйте допомогу в режимі "hands-free". Просто скажіть "Окей, Google" або "Alexa", щоб активувати голосовий помічник. Розважайтеся, спілкуйтеся, шукайте інформацію, слухайте музику та сповіщення, установлюйте нагадування тощо.

Ергономічний дизайн поверхні для кращої фіксації

З 1982 року, коли ми представили перші у світі навушники внутрішнього типу (MDR-E252), ми дослідили величезні обсяги даних з усього світу стосовно форми вух. Результатом цих досліджень стали навушники WF-1000XM4, що поєднали в собі форму, яка відповідає формі вушної порожнини, і ергономічний дизайн поверхні для надійнішої фіксації.

Вибір ідеального розміру за допомогою додатка

Підберіть правильний розмір для своїх вух за допомогою Sony | Headphones Connect. Здійснивши кілька простих вимірювань, додаток визначить ідеальний розмір шумоізоляційних вкладок7, щоб забезпечити найвищу якість звуку й знизити зовнішній шум.

Ідеальні навушники для перегляду фільмів, телепередач тощо

Дивитеся відеоконтент на смартфоні чи планшеті? Навушники WF-1000XM4 обладнано вдосконаленою технологією бездротового з’єднання, яка точно синхронізує зображення зі звуком у навушниках, забезпечуючи чудові враження від перегляду.

Чіткіший і стабільніший сигнал Bluetooth®

Завдяки тому що інтегрований процесор V1 оптимізує алгоритм передавання, з’єднання стало стабільнішим, а переривання звуку трапляються рідше, навіть у місцях, де є перешкоди. Він дає змогу передавати звук одночасно в обидва вуха з дуже низькою затримкою, а сигнал став потужнішим, ніж будь-коли.

Захист від води для щоденного використання

Завдяки класу захисту IPX4 бризки й піт не зашкодять навушникам, тож ви можете без турбот слухати улюблену музику.

Прослуховування впродовж цілого дня та заряджання за хвилини

Ви можете слухати музику протягом 8 годин від акумулятора навушників, а футляр додає ще 16 годин. Разом це 24 години прослуховування. Поспішаєте? Усього 5 хвилин заряджання забезпечують до 60 хвилин відтворення, а додаток Sony | Headphones Connect навіть сповістить вас, коли у футлярі залишиться менше 30% заряду.

Легке бездротове заряджання з технологією Qi

Кабелі не потрібні: WF-1000XM4 обладнано технологією бездротового заряджання Qi. Можна навіть заряджати навушники й футляр за допомогою смартфона з технологією Qi, як-от нової моделі Xperia з функцією спільного використання акумулятора.

Усе необхідне у вас під рукою

Керуйте WF-1000XM4 інтуїтивно. Наприклад, торкніться лівого навушника, щоб вимкнути шумопоглинання й увімкнути режим навколишнього звуку, утримуйте дотик, щоб увімкнути режим швидкої уваги, двічі торкніться правого навушника, щоб перейти до наступної композиції. Кожному навушнику можна призначити власні функції в Headphones Connect.

Миттєве призупинення. Миттєве відтворення.

Просто вийміть навушники з вух, і музика зупиниться – датчик наближення знає, коли ви користуєтесь одним чи обома навушниками. Вставте навушники у вуха, і відтворення продовжиться.

Як ви любите слухати музику?

Режим навколишнього звуку в додатку Sony | Headphones Connect дає змогу налаштувати рівень шумопоглинання, зокрема заблокувати всі навколишні звуки, крім голосів. А рівень звуку в композиціях можна регулювати за допомогою еквалайзера.

Оберіть свій колір

Навушники WF-1000XM4 доступні в чорному або сріблястому кольорі на ваш вибір.

Менші розміри без компромісів

Ми переробили внутрішню конструкцію, щоб зробити навушники WF-1000XM4 на 10% меншими за навушники попереднього покоління. При цьому в них збережено якість звуку й час роботи від акумулятора. Вони важать усього 7,3 г, тому їх легко використовувати впродовж цілого дня. Футляр для заряджання зменшився на 40%, а його заряду вистачає на 16 годин прослуховування.

Краще для довкілля

Упаковка навушників WF-1000XM4 не містить пластику: її розроблено на основі принципів дизайну з низькою токсичністю та більш соціально відповідальної філософії "Виготовлено для перероблення". 99% паперового пакування, окрім етикеток, виготовляється з перероблених і екологічних матеріалів, розроблених спеціально для Sony.

Що в комплекті?

До комплекту навушників WF-1000XM4 входять шумоізоляційні вкладки трьох розмірів і кабель USB-C для заряджання.

Характеристики SONY WF-1000XM4 Black

Колір чорний
Призначення для мобільних пристроїв
Основні
Вид навушників внутрішньоканальні
Тип навушників закриті
Тип кріплення внутрішньовушне
Версія bluetooth 5.2
Технічні
Частотний діапазон 20-20000 Гц (частота дискретизації 44,1 кГц)
Варіанти підключення Bluetooth
Діаметр динаміка 6 мм
Мікрофон
Тип мікрофону всенаправлений
Тип магніту неодимовий
Конструкція мікрофона вбудований
Додатково
Регулювання гучності
Вологозахищений корпус ✔ IPX4
Комплектація навушники
Особливості шумозаглушення
підтримка бездротового заряджання
виклик голосового асистента
управління голосом
управління треками
Технології DSEE Extreme
360 Reality Audio
Акумулятор
Час роботи 8 год год. (Час Безперервного Відтворення Музики) 12 год. (NC вимкнено)
Час зарядки 1.5
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) пластик
силикон
Вага 41 г приблизно
Тип гарнітура
TWS