Навушники Sony WH-CH520 Wireless Blue (WHCH520L.CE7)

Код товару: 1536350
Є в наявності
1642 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1642грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SONY WHCH520L.CE7
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: WH-CH520 Wireless Blue
  • Код виробника: WHCH520L.CE7
  • Вага: 0.32 кг.
  • Габарити: 23x5x17 см.
  • Короткий опис:

    бездротове, Bluetooth, закриті, Випромінювач - 30 мм, 20 - 20000 Гц, тип випромінювача - динамічний, з мікрофоном, Версія Bluetooth - 5.2, Матеріал амбушур - пластик, шкірозамінник, 40 год, Blue, 147 г

Опис SONY WH-CH520 Wireless Blue

WH-CH520 - приголомшливий звук і ще довший час роботи від акумулятора
Насолоджуйтеся високою якістю звуку протягом усього дня. Навушники WH-CH520 з часом автономної роботи до 50 годин, стабільним з'єднанням і покращеною якістю звуку під час дзвінків задовольнять потреби вашого дня.

Персоналізація звуку доступна кожному
Налаштуйте звук відповідно до власних уподобань, вибравши один із різноманітних попередніх налаштувань, щоб підібрати якість звуку відповідно до жанру музики, яку ви слухаєте. Або створюйте та зберігайте власні пресети за допомогою функції EQ Custom у додатку Sony Headphones Connect.

Високоякісний звук без спотворень
Коли оригінальне джерело музики стискається, воно втрачає високочастотні елементи, які додають треку деталізації та багатства. Наша технологія цифрового покращення звуку (DSEE) сумлінно відновлює їх, щоб отримати високоякісний звук, наближений до оригінального запису.

Просторове об’ємне звучання
Завдяки сертифікованим навушникам 360 Reality Audio та додатку Sony Headphones Connect оптимізуйте свій досвід, проаналізувавши індивідуальну форму вух, і насолоджуйтеся максимальним зануренням у музику.

Залишайтеся зарядженими протягом декількох днів
З акумулятором, що працює до 50 годин, ви можете слухати улюблену музику, не турбуючись про те, що він розрядиться. А якщо батарея навушників розряджається, 3-хвилинна швидка зарядка забезпечить вам 1.5 години прослуховування.

Покращена якість дзвінків у режимі HANDS-FREE
Легко відповідайте на дзвінки одним натисканням кнопок на навушниках, тому не потрібно діставати телефон з кишені. Завдяки високоякісному вбудованому мікрофону та обробці шумозаглушення WH-CH520 зменшує навколишній шум під час дзвінків, щоб ви могли здійснювати дзвінки навіть у галасливому середовищі.

Насолоджуйтеся комфортом протягом усього дня
Завдяки регульованому оголів'ю, м'яким гладким амбушурам і легкій конструкції ви зможете підібрати ідеальну посадку і почуватися комфортно довше. Виберіть колір, який відповідає вашому стилю: чорний, синій, білий або бежевий - ви можете обрати те, що вам найбільше підходить, і насолоджуватися комфортною текстурою та якістю.

Багатоточкове з'єднання
Для максимальної зручності ці навушники Bluetooth можна підключити до двох пристроїв Bluetooth одночасно. Тож коли надходить дзвінок, ваші навушники знають, який пристрій дзвонить, і автоматично підключаються до потрібного.

Функції Fast Pair та Swift Pair
Одним дотиком WH-CH520 забезпечує швидке та легке сполучення Bluetooth з пристроями Android. Функція Swift Pair дозволяє швидко і легко створити пару між навушниками та ноутбуком, настільним ПК або планшетом з Windows 11 або Windows 10.

Керування голосом
Натисніть голосову кнопку, щоб отримати допомогу від Google або Siri, не відриваючись від своїх справ - наприклад, прослуховування улюблених пісень, надсилання текстів і дзвінків, отримання швидких відповідей, керування календарем і нагадуваннями.

Що в комплекті?
До комплекту навушників WH-CH520 входить кабель USB-C для заряджання.

SONY прагне зменшення впливу на навколишнє середовище
Натхненна красою світу, компанія Sony робить свій внесок у збереження Землі. Ми прискорюємо реалізацію численних ініціатив, спрямованих на захист довкілля, щоб до 2050 року досягти нульового впливу на навколишнє середовище для всієї групи компаній Sony. У навушниках WH-CH520 використовується перероблений пластик. Також пластик не входить до складу індивідуального пакування.

Характеристики SONY WH-CH520 Wireless Blue

Тип кріплення наголов'я
Версія bluetooth 5.2
Особливості м'які амбушури
Колір Blue
Вага 147 г
Призначення для ноутбука
Підключення бездротове
Конструкція вкладиші
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 30 мм
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Також шукають маленькі
Тип випромінювача динамічний
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Профілі Bluetooth HSP
Матеріал амбушур шкірозамінник
Час роботи від акумулятора 40 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Рік випуску 2023