Навушники SteelSeries Arctis Pro Wireless (61473)

Код товару: 924309
Немає в наявності
  • Інформація по SteelSeries 61473
  • Виробник: SteelSeries
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Arctis Pro Wireless
  • Код виробника: 61473
  • Вага: 0.621 кг.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), комбіноване, цифровий оптичний, Jack 3.5 мм, USB, Bluetooth, радіоканал, закриті, Випромінювач - 40 мм, 32 Ом, чутливість - 102 дБ, 10 - 40000 Гц, Активне шумозаглушення - є, з мікрофоном, Black, 687 г

Опис SteelSeries Arctis Pro Wireless

Навушники SteelSeries Arctis Pro

Ви завжди хотіли собі бездротові навушники, але вас бентежила втрата якості звуку, затримка підключення і відсутність чіткого звучання? Представляємо вам SteelSeries Arctis Pro Wireless. Що вже говорити, якщо сам CNET був в захваті від цієї гарнітури! За допомогою підтримки бездротового підключення до 2-х девайсів одночасно, ви зможете «відповісти мамі» за своїм стільниковому, не перериваючи свою гру на «хай ММР-е».

Світлі уми нашої компанії розробили спеціальну бездротову базу SteelSeries для підключення гарнітури. З її допомогою звук передається кристально чистий і з найменшою затримкою на відстань до 12 метрів. Ви завжди почуєте як хтось тупнув при «фейк-дефьюзе».

Чесно кажучи, дроти іноді заважають справжньому геймеру. Особливо в ситуації, коли встаєш з крісла, а навушники, і все, що на столі, летить за тобою. Тому ми повністю відмовилися від проводів. Поки ви будете використовувати один акумулятор, другий вже буде заряджатися на бездротової станції SteelSeries.

В нашій док станції ви зможете регулювати гучність, налаштувати ідеальний баланс чату і звуку гри в ChatMix, налаштувати рівень частот без установки додаткового ПЗ і навіть побачити вхідні дзвінки!

Навушники обладнані hi-res динаміками, що дозволяє відтворювати звук до 40000Гц, а це на 80% більше, ніж звичайно. Ви будете чути реально кришталевий звук. Без перебільшень. Гарнітура також обладнана мікрофоном ClearCast, багато хто визнав його найкращим мікрофоном для ігор, за рахунок ідеальної записи голосу без сторонніх шумів. Тепер ваші тіммейтов точно почують що ви про них думаєте!

Наші розробники також додали DTS HedPhone: X v2.0. Це дуже популярна технологія об'ємного звуку, яка повністю дозволяє зануритися в гру. Якщо хтось чхне на іншому кінці карти - ви точно дізнаєтесь про це.

Характеристики SteelSeries Arctis Pro Wireless

Акустичне оформлення закриті
Діапазон відтворюваних частот 10 - 40000 Гц
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона винесений
Вага 687 г
Призначення для ноутбука
Тип геймерські (ігрові)
Підключення комбіноване
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення наголов'я
Інтерфейс підключення радіоканал
Опір навушників 32 Ом
Діаметр випромінювача 40 мм
Чутливість 102 дБ
Активне шумозаглушення є
Особливості система шумозаглушення
Також шукають великі
Чутливість мікрофона 38 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 100 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц
Колір Black