Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 1026434

Код товару: 1593222
Під замовлення
3174 Грн
  • Інформація по Xiaomi 1026434
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 1026434
  • Короткий опис:

    Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024

Опис Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 1026434

Redmi найкращі в усьому!

Навушники Redmi Buds 4 Pro допоможуть вам насолоджуватися музикою і спілкуванням у будь-якому місці. Легке керування, ергономічний дизайн, до 36 годин роботи без підзарядки і, найголовніше, потужний, чистий, яскравий звук - все це помістилося в стильному компактному корпусі.

Hi-Fi звучання
Навушники Redmi Buds 4 Pro сертифіковані Hi-Res Audio Wireless і підтримують аудіокодек LDAC зі швидкістю передавання до 990 кбіт/с, а також аудіороздільну здатність 96 кГц/24 біт і вище. А це означає, що вам гарантовано приголомшливу якість звучання, якої ще не було в бездротовому форматі.

Подвійні динамічні драйвери
Слухайте музику й отримуйте задоволення від кожного звуку. Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені передовою системою подвійних динамічних драйверів, що складається з 10 мм діафрагми з алюмінієвого сплаву, а також 6 мм діафрагми з титану, які в тандемі забезпечують відтворення чітких високих частот і насиченого баса та дають змогу насолодитися усіма деталями музики, коли кожна нота звучить яскраво та глибоко.

Повне занурення у звук
Завдяки інноваційній імерсивній звуковій системі з унікальним звуковим алгоритмом Xiaomi HRTF навушники відтворюють звуки, що максимально імітують реальні. Ось чому вам забезпечений ефект повного занурення щоразу під час перегляду відео в Redmi Buds 4 Pro.

Три режими шумозаглушення
Режим глибокого шумозаглушення дасть змогу слухати музику на жвавій вулиці або в метро. Збалансований режим підійде для відпочинку в кафе. Режим легкого шумозаглушення дасть змогу повністю зануритися в звучання навіть у тихому місці, на кшталт офісу або бібліотеки. Адаптивне шумозаглушення використовує алгоритми на ШІ, автоматично обираючи той режим, який найкраще підійде для конкретного місця.

Новий рівень шумозаглушення
Інтелектуальна технологія активного шумозаглушення з трьома режимами адаптується до довкілля і дає змогу вам повністю зосередитися на музиці в будь-якому місці. Розумні алгоритми стежать за оточенням і автоматично знижують зовнішні шуми до 43 дБ, блокуючи до 99.3% навколишніх звуків.

Два режими для спілкування
У прозорому режимі не потрібно знімати навушники, щоб чути навколишній світ і голос співрозмовника. У режимі посилення голосів сторонні шуми приглушуються, а голос співрозмовника, навпаки, посилюється і стає чіткішим.

Вітер більше не перешкода
Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені вбудованими металевими вітрозахисними екранами, які ефективно знижують шум вітру. А запатентований алгоритм придушення шуму вітру вмикається автоматично, коли вітер досягає певної швидкості, і не дає змоги йому впливати на якість звуку на вулиці навіть у найвітрянішу погоду.

Чітке та чисте спілкування
Три вбудовані в кожному навушнику мікрофони ефективно вловлюють звуки голосу, щоб відокремити його від зовнішніх шумів і посилити. Тому співрозмовники відмінно чують один одного і можуть спілкуватися, не підвищуючи голосу, навіть на жвавій вулиці.

До 36 годин відтворення
На одному повному заряді навушники Redmi Buds 4 Pro здатні відтворювати музику до 9 годин, а зарядний кейс збільшує цей час до 36 годин. Потрібно підзарядитися? Усього 5 хвилин на зарядці дадуть вам додаткових 2 години прослуховування.

Підключення до двох пристроїв
Одну пару навушників Redmi Buds 4 Pro можна під’єднати до двох пристроїв, щоб швидко перепідключатися між ними через Bluetooth і слухати музику з різних джерел або швидко реагувати на вхідні дзвінки. Просто відкрийте чохол навушників, і на екранах сполучених пристроїв з’явиться запит на сполучення. Вам потрібно лише вибрати пристрій і почати прослуховування.

Досить дотику
Ви зможете не тільки слухати музику, а й приймати дзвінки, перебуваючи в навушниках Redmi Buds 4 Pro. Висока функціональність гарнітури вдало поєднується з простим керуванням. Достатньо дотику до сенсорної панелі або натискання, щоб поставити музику на паузу, прийняти або відхилити виклик чи обрати режим шумозаглушення.

Характеристики Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 1026434

Тип подключения беспроводное
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Частотный диапазон нет данных
Время работы разговор/ожидание 9 ч (36 ч)
Питание аккумулятор
Вес 5 г
Цвет черный
Сопротивление наушников 24 Ом
Длина кабеля без кабеля
Чувствительность 95 дБ
Время зарядки 1 ч
Назначение для мобильных устройств
Тип наушников вкладыши
Тип крепления без крепления (внутриканальные)
Тип гарнитуры стерео
Материал амбушюр пластик
Версия Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип беспроводного подключения Bluetooth
Чувствительность микрофона нет данных
Частотный диапазон микрофона нет данных
Наличие микрофона с микрофоном
Влагостойкость IP54
Наличие подсветки нет
Форма штекера нет
3.5 мм (mini-jack) нет
USB нет
USB Type-C нет
Lightning нет
Размеры нет данных
Материал корпуса пластик
USB-приемник в комплекте отсутствует
Наличие активного шумоподавления (ANC) есть
Акустическое оформление закрытые
Тип излучателя динамический
Bluetooth-кодек AAC, SBC
Поддержка беспроводной зарядки нет
Регулятор громкости нет
Складная конструкция нет
Съемный кабель нет
Входит в комплект гарнитура, кейс, сменные амбушюры, зарядный кабель USB-C, инструкция