Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S Black (BHR4273GL)

Код товару: 1132694
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi BHR4273GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Mi True Wireless Earbuds Basic 2S Black
  • Код виробника: BHR4273GL
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 20x8x3 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, бездротове, Bluetooth, 5.0, 32 Ом, закриті, 104 дБ, Активне шумозаглушення - є, 4 години

Опис Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S Black

Свобода від проводів

Навушники Mi True Wireless Earbuds Basic 2S - це новий формат, який знімає будь-які обмеження. Бездротовий пристрій максимально зручно для будь-яких завдань. Вага одного навушника склав всього 4.1 г - ви навіть не відчуєте його в вусі. Комфорт забезпечують прості інструменти взаємодії: одна кнопка для будь-яких завдань, використання голосового асистента, спеціалізовані режими функціонування. Для комунікації використаний інтерфейс Bluetooth 5.0. Зарядка акумулятора здійснюється за допомогою USB-C.

Виявлення в вусі

Розумна система визначення наявності навушника у вусі на основі датчиків автоматично перериває музику, коли ви виймаєте його. Так користувач не пропустить жодного моменту в улюбленому треку. Коли девайс повертається в вушну раковину, відтворення триває.

Ігровий режим

Триразове натискання поспіль на мультифункціональну кнопку активує режим Game, за рахунок чого ви зможете безперешкодно насолодитися ігровий атмосферою, отримуючи не тільки візуальне задоволення, а й бездоганну подачу звуку без затримок.

Моно і стерео

Бездротові навушники Mi True Wireless Earbuds Basic 2S технічно пристосовані до відтворення монозвук і аудіоконтенту з бінауральним ефектом в залежності від того, скільки навушників в даний момент активні. Відчуйте всю міць стереозвуку, який охоплює кожен рецептор і звучить з усіх боків.

Інтерфейс Bluetooth 5.0

Ще швидше і чіткіше. Якісне з'єднання, яке не допускає перешкод і втрат звуку. Стабільна зв'язок зі зниженим енергоспоживанням дозволить пристрою легко взаємодіяти з іншими девайсами.

20 годин роботи

Літій-іонний акумулятор ємністю 600 мАг дає безпрецедентно великий заряд, якого вистачає до 20 годин безперервного використання. Всього 4 години знадобиться техніці для відновлення ресурсу. Заряджає кейс періодично відновлює втрати енергії. Коли йому потрібна буде зарядка, загориться червоний індикатор.

ідеальне звучання

Якісний звук супроводжує вас не тільки при прослуховуванні грамотно зведених аудиотреков - голосові дзвінки не поступаються їм. Вбудований професійний акустичний випромінювач 7.2 мм з шумозаглушенням став чудовою основою для трансляції музики і голосових викликів.

Контроль однією кнопкою

Сенсорна кнопка на поверхні корпусу Mi True Wireless Earbuds Basic 2S дозволить управляти пристроєм, щоб не натискати на вушну раковину. Тривалі і короткі натискання активують функціонал: прийняття та завершення викликів, прослуховування музики і постановка на паузу, активацію голосового помічника або ігрового режиму.

Характеристики Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S Black

Тип пристрою гарнітура
Версія Bluetooth 5.0
Матеріал амбушур силікон
Призначення для телефону
Акустичне оформлення закриті
Тип TWS (True Wireless Stereo)
Підключення бездротове
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 104 дБ
Активне шумозаглушення є
Час роботи від акумулятора 4 години
Також шукають маленькі
Колір Black