Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Graphite Black (BHR5244GL)

Код товару: 1212957
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi BHR5244GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Redmi Buds 3 Pro Graphite Black
  • Код виробника: BHR5244GL
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 16x9x4 см.
  • Короткий опис:

    TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, закриті, 32 Ом, чутливість - 103 дБ, 20 - 20000 Гц, з мікрофоном, Версія Bluetooth - 5.2, Матеріал амбушур - силікон, 6 год, кількість jack(ів) - 1, Black, 4.955 г

Опис Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Graphite Black

Бездротові навушники Redmi Buds 3 Pro дарують до 28 годин яскравого і чистого звучання. Підтримка бездротової зарядки чохла відкриває новий рівень користувальницького комфорту. Потужний і насичений звук Redmi дає можливість насолоджуватися улюбленими хітами в чудовій якості. Зручне управління дозволяє легко налаштовувати відтворення, регулювати шумозаглушення і управляти дзвінками.

Глибоке шумозаглушення
Інноваційна технологія подвійного активного шумозаглушення з максимальною глибиною 35 дБ дозволяє знизити фоновий шум до 98% і забезпечує ідеальні умови для прослуховування музики в будь-якому місці. В режимі глибокого шумозаглушення ви можете слухати музику в метро або в іншому галасливому місці і не відволікатися на сторонні подразники. Збалансований режим шумозаглушення підходить для кафе або відпочинку на природі. Для тихих місць, типу бібліотеки або офісу, можна використовувати легкий режим.

Адаптивне шумозаглушення
Система, побудована на інтелектуальних алгоритмах, враховує ваші щоденні звички і аналізує навколишні шуми, щоб створити максимально комфортні умови для будь-якого сценарію.

До 28 годин музики
На одному повному заряді навушники Redmi AirDots 3 Pro здатні відтворювати музику до 6 годин, з урахуванням ресурсу зарядного кейса час автономної роботи зростає до 28 годин, а це один з кращих показників в галузі.

Одночасне підключення до двох пристроїв
Redmi Buds 3 Pro можна підключити одночасно до двох різних пристроїв, щоб мати можливість швидко змінити джерело звуку і переключитися з прослуховування музики на смартфоні на перегляд відео на планшеті.

Характеристики Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Graphite Black

Кількість jack(ів) 1
Діапазон відтворюваних частот 20 - 20000 Гц
Наявність мікрофону з мікрофоном
Особливості apple-сумісність
Рік випуску 2021
Вага 4.955 г
Призначення для телефону
Версія Bluetooth 5.2
Матеріал амбушур силікон
Акустичне оформлення закриті
Тип TWS (True Wireless Stereo)
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Опір навушників 32 Ом
Чутливість 103 дБ
Час роботи від акумулятора 6 год
Також шукають маленькі
Колір Black