Гальмівний диск Brembo 08.A912.10

Код товару: 1179468
Немає в наявності
  • Інформація по BREMBO 08.A912.10
  • Виробник: BREMBO
  • Країна-виробник: Італія
  • Модель: 08.A912.10
  • Вага: 7.08 кг.
  • Габарити: 28x28x9 см.
  • Короткий опис:

    Toyota, Ось - задня, Кількість кріпильних отворів - 5, невентильований, Висота - 36,6 мм, Товщина - 10 мм

Опис BREMBO 08.A912.10

Гальмівні диски 08.A912.10 від Brembo впевнено займуть своє місце в гальмівній системі, після чого забезпечать гальмування вищої якості і комфорту. Спеціальне покриття, особливий склад і ювелірна точність виготовлення дозволять диску радувати власників автомобілів Toyota Auris, Corolla протягом тривало терміну. Призначений для встановлення на задній міст. Основними перевагами виступають:

Ретельно відібраний матеріал. В якості основного матеріалу виготовлення використовується класичний чавун з добавками, щополіпшують його властивості. Це веде до оптимізації теплової інерції, що робить співпрацю диска і колодок більш продуктивним. На практиці це дає на порядок більш комфортне і ефективне гальмування. А саме, така система діє плавно і тихо, зовсім не турбуючи власника.

Багатоетапне тестування. Зразок диска для моделі підтверджує свою придатність і якість за допомогою динамічних тестів. Збирається відповідна реальному автомобілю гальмівна система на якій перевіряється зносостійкість при різних навантаженнях. Стенд систематично змушує гальма працювати, вимірюючи температуру диска, швидкість відгуку, тиск і багато додаткових показників. На окрему увагу заслуговує перевірка на гучність, в ході якої диск поміщають в спеціальну камеру, в якій чутливі датчики відслідковують не тільки рівень шуму, але і його джерело. Таким чином конструкція диска поліпшується для найбільш низькій шумності, після чого деталь відправляється на тест з реальним автомобілем.

Характеристики BREMBO 08.A912.10

Висота 36,6 мм
Діаметр центрування 62 мм
Мінімальна товщина 8 мм
Зовнішній діаметр 270 мм
Марка автомобіля Toyota
Кількість кріпильних отворів 5
Тип гальмівного диска невентильований
Товщина 10 мм
Вага 7,58 кг
Вісь задня
Застосування toyota auris (_e15_), auris (_e18_), auris универсал (_e18_), corolla седан (_e15_), corolla седан (_e18_, zre1_)