Цукерка Fruit-tella Полуниця 41 г (87108408)

Код товару: 1544036
Під замовлення
42 Грн
  • Інформація по Fruit-tella 87108408
  • Виробник: Fruit-tella
  • Країна-виробник: Нідерланди
  • Модель: Полуниця 41 г
  • Код виробника: 87108408
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 12x1x1 см.
  • Короткий опис:

    Вид - жувальні

Опис Fruit-tella Полуниця 41 г

Компанія Perfetti Van Melle є одним із найбільших виробників і дистриб'юторів цукерок і жувальної гумки у світі. Компанія створює оригінальні продукти й бренди, як-от: Mentos, Chupa Chups, Fruittella, Meller, Sula які мають успіх у понад 150 країнах.
Perfetti Van Melle була заснована в березні 2001 року, після злиття компаній Perfetti Spa і Van Melle. Отже, Perfetti Van Melle створила третю у світі за величиною компанію з виробництва кондитерських виробів. 2006 року Perfetti Van Melle придбала іспанську компанію Chupa Chups.


Fruit-tella це сімейний бренд, який люблять діти й батьки, адже Fruit-tella — це смачно, весело та корисно! Fruit-tella. Смаки від природи. Соковиті жувальні цукерки та мармелад Fruit-tella дарують дітям і дорослим усю веселку кольорів і смаків: від апельсина та яблука до чорної смородини та суниці! Вони виготовлені за унікальною рецептурою з використанням тільки натуральних компонентів — фруктів, овочів і фруктових соків!


Жувальні цукерки Fruit-tella Полуниця — дивовижний смак цих цукерок спокусить як дорослих, так і дітей!


Склад: глюкозний сироп, цукор, гідрогенізована рослинна олія, фруктовий сік (полуничний) (3%), кислота (лимонна кислота), желатин, рисовий крохмаль, натуральні ароматизатори, концентрати (бузина, чорна морква), загущувач (гуміарабік), декстрин


Енергетична цінність (в 100 г): 401 Ккал / 1692 кДж

Характеристики Fruit-tella Полуниця 41 г

Вид жувальні
Особливості без пальмової олії
Вага 41 г
Упаковка паперова
Інгредієнти глюкозний сироп (з пшениці), цукор, гідрогенізована рослинна олія, фруктові соки (чорносмородиновий, яблучний, апельсиновий, банановий, полуничний) (3%), екстракти (кропиви та шпинату, паприки, моркви), концентрати (бузина, чорна морква, морква, гібіскус), кислота (лимонна кислота), желатин, вологоутримувальний агент (гліцерин), рисовий крохмаль, натуральні ароматизатори, загущувач (гуміарабік), декстрин
Термін зберігання 24 міс.
Країна-виробник Нідерланди