Патчі під очі Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch Гідрогелеві З гіалуроновою кислотою 60 шт. (8809579273134)

Код товару: 1576582
Під замовлення
626 Грн
  • Інформація по Mizon 8809579273134
  • Виробник: Mizon
  • Країна-виробник: Південна Корея
  • Модель: Hyaluronic Acid Eye Gel Patch Гідрогелеві З гіалур
  • Код виробника: 8809579273134
  • Короткий опис:

    гідрогелеві

Опис Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch Гідрогелеві З гіалур

Зробивши впевнений крок з Азії в Європу, патчі стали одним з обов'язкових і улюблених засобів сучасних дівчат для щоденного догляду за ніжною зоною навколо очей. Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch – б'юті-продукт на основі високої концентрації гіалуронової кислоти і екстрактного комплексу з морських водоростей. Лише за кілька хвилин тонкі зволожувальні «подушечки» здатні зняти набряклість і усунути сірий підтон шкіри, відновити гладкість і ніжне сяйво шкіри, забезпечити доглянутий, відпочилий і здоровий вигляд. У результаті регулярного застосування патчів розгладжуються зморшки і зникають сухі заломи, шкіра навколо очей стає більш пружною, гладенькою і сяйною.
Особливості Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch:

- для вікової категорії 25+;- 60 патчів у баночці;- живильна есенція на основі натуральних інгредієнтів;- активні компоненти формули: висока концентрація гіталурговой кислоти, комплекс екстрактів морських водоростей;- забезпечують інтенсивну і глибоку зволожувальну дію;- нормалізують баланс вологи в клітинах епідермісу;- тонізують і стимулюють процеси регенерації;- насичують шкіру корисними мікро- і макроелементами;- покращують кровообіг;- нормалізують обмінні процеси в клітинах;- детокс-ефект;- виводять з клітин зайву рідину і знімають набряклість;- забезпечують освітлювальну і антиоксидантну дію.

Характеристики Mizon Hyaluronic Acid Eye Gel Patch Гідрогелеві З гіалур

Тип гідрогелеві
Призначення розгладження
Тип шкіри для всіх типів
Кількість в упаковці 60 шт
Склад Water (Aqua), Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Cellulose Gum, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Sucrose, Potassium Chloride, Allantoin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Calcium Aluminum Borosilicate, Bis-PEG-15 Methyl Ether Dimethicone, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Calcium Lactate, Titanium Dioxide (CI 77891), Silica, Enteromorpha Compressa Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Sargassum Fusiforme Extract, Laminaria Ja
Спосіб застосування Нанесіть на очищену шкіру навколо очей. Зніміть патчі через 20-30 хвилин та зробіть легкий масаж подушечками пальців.
Клас косметики натуральна
Країна-виробник Південна Корея