М'ясорубка MOULINEX ME 626132

Код товару: 1512742
Немає в наявності
  • Інформація по MOULINEX 626132
  • Виробник: MOULINEX
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 626132
  • Короткий опис:

    Колір Білий | Вхідна потужність 2000 Вт | Розмір 38,2х18,1х31,9 см | Вага без упаковки 4.6 кг

Опис М'ясорубка MOULINEX ME 626132

Готуйте легко, швидко та смачно!
Нова модель м'ясорубки Moulinex стане незамінним помічником на кожній кухні. Завдяки потужному мотору та функції реверсу ви зможете миттєво подрібнити м'ясо, овочі та інші продукти. Продумана конструкція, високоміцні матеріали та маса насадок для приготування різних страв: від фаршу до оригінальних соусів та нарізки овочів. Відкрийте для себе світ кулінарних шедеврів із м'ясорубкою Moulinex.

Максимальна ефективність
Вам більше не потрібно витрачати багато часу, щоб приготувати фарш або подрібнити овочі. Новинку оснастили енергоефективним та продуктивним мотором на 2000 Вт, що дозволяє подрібнити до 2,6 кг продуктів за хвилину. Тепер можна швидко приготувати страви для всієї родини або святкового столу. Гострі ножі легко впораються навіть із твердими продуктами та замороженим м'ясом. Заощаджуйте час і швидко готуйте ідеальний фарш з новою моделлю м'ясорубки Moulinex.

Безліч насадок
Розробники приділили особливу увагу функціональності новинки та оснастили її додатковими барабанами для подрібнення різних продуктів. Тепер ви легко зможете дрібно натерти пармезан, підібрати ідеальний вид нарізки для овочів, нарізати продукти дрібними або великими шматочками. Завдяки насадкам для ковбаси ви зможете тішити сім'ю оригінальними стравами для святкового столу та барбекю.

Продумана конструкція
М'ясорубку оснастили високоякісним ножем, який не потребує додаткового заточування. Ніж самостійно заточується у процесі роботи, зберігаючи високу ефективність пристрою для ідеальних результатів подрібнення. Завдяки спеціальному відсіку для шнура ви можете відрегулювати його довжину в залежності від положення на кухні, заощаджуючи робочий простір. Пластиковий лоток для м'яса, штовхач та насадки для ковбасок можна мити в посудомийній машині.

Характеристики М'ясорубка MOULINEX ME 626132

Вага без упаковки 4.6 кг
Вага в упаковці 4.6 кг
Вхідна потужність 2000 Вт
Колір Білий
Модель ME 626132
Об'єм брутто 0.0217 м3
Розмір 38,2х18,1х31,9 см