Гібридний інвертор Must PV18-1012VPM/28906

Код товару: 1509867
Є в наявності
8728 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 8728грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Must PV18-1012VPM/28906
  • Виробник: Must
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: PV18-1012VPM/28906
  • Вага: 4.5 кг.
  • Короткий опис:

    Гібридний інвертор Must PV18-1012VPM/28906

Опис Гібридний інвертор Must PV18-1012VPM/28906

Гібридний сонячний інвертор — це інвертор, який може працювати як мережевий, і як автономний інвертор, тоді як мережевий інвертор — це інвертор, призначений лише підключення системи сонячних панелей до мережі. Ось деякі переваги гібридного сонячного інвертора перед інвертором, що працює від мережі:

1) Можливість зберігання енергії: однією з головних переваг гібридного сонячного інвертора є можливість акумулювання енергії, тобто він може накопичувати надлишок сонячної енергії, виробленої протягом дня, для використання вночі або під час перебоїв у подачі електроенергії. Це дозволяє вам стати менш залежним від електромережі та скоротити ваші рахунки за електрику.

2) Резервне харчування: гібридний сонячний інвертор може забезпечувати резервне харчування під час перебоїв у подачі електроенергії. На відміну від нього, інвертор, що працює від мережі, не забезпечує резервне харчування під час перебоїв, оскільки для його роботи потрібна мережа.

3) Гнучкість та модульність: гібридний сонячний інвертор спроектований як гнучкий та модульний, що дозволяє легко розширювати та модернізувати систему. Ви можете додавати додаткові сонячні панелі або батареї в міру зміни ваших потреб в енергії або з урахуванням бюджету.

4) Підвищена енергоефективність: гібридні сонячні інвертори мають підвищену енергоефективність, оскільки вони можуть перетворювати постійний струм, що виробляється сонячними панелями, змінний струм, який можна використовувати в будинку, а також перетворювати змінний струм на постійний для зберігання в батареях. На відміну від цього, інвертори, що працюють від мережі, перетворять лише постійний струм на змінний, і у них немає можливості зберігання енергії.

5) Більший контроль: сонячний гібридний інвертор забезпечує більший контроль над використанням енергії. Ви можете вирішувати, коли використовувати сонячну енергію, коли її зберігати, а коли використовувати енергію мережі. Це дозволить вам максимально заощадити енергію та зменшити вуглецевий слід.

6) Економія витрат: гібридний сонячний інвертор може забезпечити економію витрат у довгостроковій перспективі. Акумулюючи надмірну сонячну енергію протягом дня та використовуючи її вночі або під час відключення електрики, ви можете зменшити залежність від електромережі, що, у свою чергу, знизить ваші рахунки за електрику.

7) Віддалений моніторинг: багато гібридних сонячних інверторів поставляються з можливістю віддаленого моніторингу, що дозволяє вам стежити за використанням і виробництвом енергії з будь-якого місця, використовуючи смартфон або інший пристрій. Це допоможе вам внести необхідні зміни до системи та забезпечити її ефективну роботу.

8) Знижує навантаження на мережу: ще однією перевагою гібридного сонячного інвертора є те, що він може допомогти знизити навантаження на електромережу. Зберігаючи надлишок сонячної енергії протягом дня та використовуючи її вночі, ви зменшуєте кількість енергії, яку необхідно постачати у мережу в години пік. Це може допомогти знизити ризик відключення електрики та перебоїв у подачі електроенергії, а також підвищити загальну надійність енергосистеми.

Характеристики Гібридний інвертор Must PV18-1012VPM/28906

Максимальная мощность DC, кВт 1
Максимальное входное напряжение DC, В 270
Номинальное входное напряжение DC , В нет данных
Количество трекеров нет данных
Максимальный входной ток трекера , А нет
Максимальная мощность фотомодулей, кВт нет
Максимальная выходная мощность AC , кВт нет данных
Номинальное выходное напряжение AC , В 230
Диапазон выходных напряжений AC, В 203-238
Максимальный выходной ток, А
Выходная частота переменного тока, Гц 50/60
Напряжение АКБ, В 12
Ток заряда от фотомодулей, А нет
Ток заряда от сети, А нет
Максимальный ток зарядки, А 70
ТИП инвертора гибридный
ТИП контроллера MPPT
Количество фаз 1
Форма выходного напряжения нет данных
КПД не менее ,% 90
Диапазон рабочих температур 0 C° - +50° C
Уровень шума нет данных
Степень защиты IP 20
Тип охлаждения активное
Интерфейс управления нет данных
Размер, мм 225х355х92
Вес, кг 5,6