Кондиционер Samsung AR09TXHQASINUA+(AR09TXHQASIXUA)

Код товару: 1047434
Є в наявності
20275 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 20275грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Samsung AR09TXHQASINUA+(AR09TXHQASIXUA)
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: AR09TXHQASINUA+(AR09TXHQASIXUA)
  • Короткий опис:

    Тип - кондиционер, конструкция - сплит-система, маркировка - 9, площадь помещения - 25 м², монтаж внутреннего блока - настенный, максимальная мощность охлаждения - 3.4 кВт, мощность в режиме обогрева - 3.4 кВт, тип компрессора - инверторный, габариты внутреннего блока - 85.5 х 28.5 х 19.4 см, вес внутреннего блока - 8 кг, белый

Опис Samsung AR09TXHQASINUA+(AR09TXHQASIXUA)

Швидке охолодження

Режим швидкого охолодження кондиціонера Samsung працює з максимальною швидкістю обертання вентилятора до уповільнення. Таким чином, він охолоджує або нагріває набагато швидше порівняно зі звичайним режимом і досягає необхідної температури за найкоротший термін. Це ідеально для негайного полегшення від спеки зовні.

Збереження енергії

Кондиціонер Samsung AR09TXHQASINUA з технологією цифрового інвертора заощаджує гроші щодня. Він підтримує бажану температуру без частого вмикання та вимикання, тому коливання менші. А також він використовує сильні магніти і глушник, тому він тихіший, працює набагато довше і знижує споживання енергії.

Режим комфортного сну 

Режим комфортного сну кондиціонера Samsung автоматично контролює і точно налаштовує температуру, щоб створити ідеальні умови для кожного етапу циклу сну. Таким чином, ви отримуєте дорогоцінні хвилини сну і відчуваєте себе повністю відпочившим. І він також використовує менше енергії, ніж звичайне охолодження.

Фільтр HD

Переконайтеся, що повітря, яким ви дихаєте, завжди чисте і свіже. Фільтр HD є справді ефективним для вловлювання пилу, повітряних забруднень та алергенів, як-от пилок, спори цвілі та лупа домашніх тварин. Окрім того, його можна мити, тому все, що вам потрібно зробити - це швидко промити його водою, осушити, а потім знову використовувати.

DuraFin+

DuraFin+ виготовлений з корозійностійкого матеріалу для захисту конденсатора від іржі, що допомагає підтримувати оптимальну продуктивність теплообмінника.

2-позиційний автоматичний поворот

Створіть комфортну обстановку з рівномірною температурою в кожному кутку. Функція 2-позиційного автоматичного повороту, контролює напрямок повітряного потоку так, що він швидко і рівномірно розподіляється по кімнаті. Він може видавати холодне або тепле повітря далі і в будь-якому напрямку, щоб забезпечити максимальний комфорт.

Особливості:

Продуктивність (охолодження, кВт): 2.638Продуктивність (обігрів, кВт): 2.931Потужність (охолодження, мін - макс, кВт): 0.91 - 3.40 Потужність (опалення, мін - макс, кВт): 0.82 - 3.37Клас енергоефективності для охолодження: A++Рівень звукової потужності (в приміщенні, охолодження, дБ): 55Рівень звукової потужності (на вулиці, охолодження, дБ): 62Рівень шуму (у приміщенні, високий/низький, дБ): 36 / 28Рівень шуму (зовні, дБ): 49Споживання електроенергії (охолодження, Вт): 770Cпоживання електроенергії (нагрівання, Вт): 750Циркуляція повітря (охолодження, куб.м/хв): 466Холодоагент (тип): R32Низький рівень навколишнього середовища (охолодження, ℃): -10~46℃Низький рівень навколишнього середовища (нагрівання, ℃): -15~24℃Авто керування напрямком потоку (вгору/вниз)Керування потоком (охолодження/вентилятор): 3 / 3Індикатор температури у приміщенніІндикатор увімкнення/вимкнення24-годинний таймерАвтоперезапускAuto ModeТехнологія Fast Cool Режим комфортного сну Good SleepDehumidificationРежим вентилятора

Характеристики Samsung AR09TXHQASINUA+(AR09TXHQASIXUA)

Основні характеристики [Кондиціонери]
Колір White White
Коліщатка / ніжки для переміщення немає немає
Режими роботи автоматичний, нічний режим, вентилятор, обігрів, осушення, охолодження, турборежим автоматичний, нічний режим, вентилятор, обігрів, осушення, охолодження, турборежим
Реком. площа приміщення 25 м² 25 м²
Тип спліт-система спліт-система
Тип компресора інверторний інверторний
Тип установки настінний настінний