Стяжка SAPFIRE 2,5х100 мм 100 шт (400861)

Код товару: 1302451
Є в наявності
41 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 41грн.
  • Гарантія
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SAPFIRE 400861
  • Виробник: SAPFIRE
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: 2,5х100 мм 100 шт
  • Код виробника: 400861
  • Вага: 0.03 кг.
  • Габарити: 18x7x1 см.
  • Короткий опис:

    2.5 х 100 мм, 100 шт, колір - чорний

Опис SAPFIRE 2,5х100 мм 100 шт

Хомут пластиковий 2,5х100 мм 100 шт чорний SAPFIRE (400861) — виготовлений із міцного матеріалу Nylon-66 (різновид поліаміду) з високими електроізоляційними характеристиками, стійкий до УФ-випромінювання.

Нейлон-66 стійкий до дії органічних розчинників, паливно-мастильних матеріалів та лугів; сонячного випромінювання (тільки чорні вироби), а також до температур від -40 °С до +80 °С. Матеріал хомутів не підтримує горіння (сертифікований за класом горючості UL 94v2 – самозагасаючий).

Цей виріб зустрічається під різними назвами: нейлоновий хомут, нейлонова стяжка, пластикова стяжка, кабельний хомут, кабельна стяжка - але завжди мається на увазі один і той самий виріб, у нас в інтернет-магазині зустрічається під назвою "хомут пластиковий".

Нейлонові хомути застосовують для різних цілей: для фіксації кабелів усередині приладів, в автомобілі, для кріплення кабелів на несучих конструкціях, для формування пучків проводів, для кріплення джгутів на напрямних стійок і шаф, на несучих тросах, для формування шлейфів, і просто для фіксації кабелю на місці введення у розподільчу коробку. Пластикові хомути також можна використовувати для кріплення рекламних банерів на каркас.

Це дуже зручний витратний матеріал такий, як скотч чи ізолятор. Рекомендована відстань між сусідніми кріпленнями в кабельному джгуті 50 см. Вільний кінець хомута заводять в отвір замка та затягують. Замок нероз'ємний – зворотного ходу немає.

Кабельні стяжки розрізняються по ширині і за довжиною, відповідно розрізняється і максимальне навантаження, яке здатне нести у собі стяжка. Довжини з діапазону від 60 до 120 мм дозволяють підібрати стяжку для роботи з проводами та пучками проводів різних діаметрів.

Поєднуючи послідовно стяжки один з одним, можна отримати складову стяжку більшої довжини. Чим ширше стяжка (W) - тим більше допустиме навантаження на неї.

Оптимальними умовами для максимально довгої служби стяжки з нейлону-66 вважається 23 °С і вологість 50%. Якщо при неправильному зберіганні стяжки пересохли і стали ламкими, їх зберігають деякий час у вологому приміщенні, щоб стяжки увібрали вологу до потрібного рівня (гігроскопічний матеріал). При фасуванні нейлонових стяжок у п/е пакети, виробник додає всередину упаковки певну кількість води. Потім пакети запаюються і стяжки, адсорбуючи вологу, набувають гнучкості та пружності. Герметична упаковка допомагає зберігати необхідний баланс вологості та перешкоджає висиханню стяжок. Процес адсорбції води з повітря є оборотним і нейлон може не тільки вбирати, а й втрачати вологу. При висиханні, гнучкий та міцний матеріал стає жорстким та ламким. Як не парадоксально, саме вода є тим елементом, який надає нейлоновим стяжкам виняткову міцність та пластичність.

Рекомендують монтувати пластиковими хомутами за температури вище 0 °С. Оскільки нейлон гігроскопічний (вбирає вологу), він у нормальних умовах – еластичний, а при негативних температурах – тендітний. Тому якщо необхідний монтаж на морозі, хомути необхідно попередньо витримати у воді.

Для різних умов випускаються стяжки для використання в приміщенні або для вуличного монтажу. Стяжки для використання на вулиці виготовляють за ускладненою рецептурою: додають у матеріал стяжки стабілізатори для підвищення стійкості до ультрафіолету, до підвищеної вологості, до високої температури та інших руйнівних зовнішніх впливів.

Ультрафіолет найбільш згубно впливає на нейлон, тому як стабілізатор для стяжок всепогодного використання, в них додають вугільний порошок - саме він має чорний колір, тому всепогодна стяжка і виходить чорною.

Розміри:
- ширина (W) 2,5 мм;
- Довжина (L) 100 мм.

Діапазон робочих температур: -40 °С - +80 °С
Діапазон температур монтажу: 0 °С - +80 °С

ISO 90001:2000

Штрихкод EAN13: 4823101400861

Характеристики SAPFIRE 2,5х100 мм 100 шт

Ширина 2.5 мм
Довжина 100 мм
Розміри 2.5 х 100 мм
Кількість в упаковці 100 шт
Колір чорний