Рюкзак для ноутбука Lenovo 15.6" Urban B810 Blue (GX40R47786)

Код товару: 934619
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo GX40R47786
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: 15.6" Urban B810 Blue
  • Код виробника: GX40R47786
  • Вага: 0.9 кг.
  • Короткий опис:

    Рекомендований розмір ноутбуку - 15.6", Матеріал - поліестер, особливості - вентиляція спини, вентиляція плечових лямок, Колір - синій

Опис Lenovo 15.6" Urban B810 Blue

Рюкзак для ноутбука Lenovo Urban B810 15.6 "Blue (GX40R47786)

Lenovo Urban B810 - стильний, вишуканий рюкзак, який дозволить зручно переносити ноутбук з офісу додому, а також вмістить в себе всі необхідні матеріали для навчання або відрядження. Дана модель досить містка і має багато додаткових відділень для зберігання аксесуарів, гаманця, карток і багато чого іншого.

Надійні і міцні матеріали забезпечать тривалий термін використання, саме тому такий рюкзак стане "вірним другом" на багато років. Для людей, які цінують свій комфорт і мобільність, виробник оснастив рюкзак широкими шлейками і пом'якшеній "спинкою". Вони одзначно зменшують навантаження на спину. Загальний дизайн рюкзака лаконічний і стриманий, виконаний в темно-синьому кольорі. Додаткових візерунків або прикрас виріб не має, тому воно легко підійде майже до всіх стилів і образів. Віднести його можна до міського та молодіжного стилів.

Рюкзак Lenovo Urban BackPack підійде для тих, хто цінує якість і простоту. Відсутність зайвих деталей і додаткових, не завжди потрібних, функцій виробник компенсував максимальною якістю виконання. Кишені Lenovo Urban BackPack міцно прошиті і забезпечені необхідними органайзерами. Карман для ноутбука оснащений захисними стінками і фіксаторами.

Міцна застібка-блискавка для максимальної зручності відкриває велику частину клапана рюкзака. Широкі ергономічні лямки і посилена спинка рюкзака НЕ ​​будуть напружувати спину власника. Регульовані ремені дозволяють підібрати оптимальну довжину лямок. Рюкзак зшитий з щільного поліестеру чорного кольору, з яким контрастують елементи обробки і блискавка яскраво-червоного кольору.

Характеристики Lenovo 15.6" Urban B810 Blue

Виробник
Загальні
Вендор LENOVO
Код виробника GX40R47786
Модель BackPack B810 Urban 15.6" Blue
Тип товару Рюкзак для ноутбука
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 15
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 49x34x10
Тип сумки Рюкзак
Матеріал Поліестер
Колір Синій