Ноутбук Dell Latitude E5570 210-AENU-CT16-06

Код товару: 813515
Немає в наявності
  • Інформація по Ноутбук Dell Latitude E5570 210-AENU-CT16-06
  • Виробник:
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Latitude E5570
  • Код виробника: 210-AENU-CT16-06
  • Короткий опис:

    15.6', FullHD (1920 х 1080), Intel Core i7-6600U (2.4GHz), 16 ГБ, отсутствует, 256 ГБ, AMD Radeon R7 M360, 2 ГБ, No ODD, Bluetooth, Wi-Fi, LAN (RJ-45), Windows 10 Pro 64bit English, 4 cell, 2.2 кг, Black

Опис Ноутбук Dell Latitude E5570 210-AENU-CT16-06

Корпорація Dell пропонує відмінні, стильні, функціональні та продуктивні ноутбуки. Бізнес-ноутбуки і настільні комп'ютери Dell для підприємств мають кращу в своєму класі продуктивність, надійність і дизайн, а також забезпечують зручні для ІТ-фахівців засоби управління.

Ноутбуки Dell Latitude багатші набором функцій в порівнянні зі стандартним ноутбуком завдяки розширеним можливостям управління, довговічності і безпеці. З найпершого дня використання ваш ноутбук Dell Latitude, оснащений усіма необхідними засобами для продуктивної роботи, дозволить додосягати більш високих результатів. Навіть в поїздці, перебуваючи на великій відстані, ви завжди будете залишатися на зв'язку. Ноутбуки Dell Latitude володіють можливостями підключення і відрізняються безпекою і продуктивністю, які перевершують усі ваші очікування.

Ноутбуки Dell Latitude відрізняються довговічністю і здатністю працювати в найсуворіших умовах, що так необхідно мобільним співробітникам, і забезпечують високу продуктивність під час поїздок, навіть якщо вам доводиться долати бездоріжжя.

Ноутбук Dell Latitude E5570 - потужна високопродуктивна система в витонченому багатофункціональному корпусі з кращими в своєму класі функціями захисту і управління.

Тонкий, легкий і повнофункціональний
Цей ноутбук поставляється з акумулятором на 47 Вт·год або опціонально на 62 Вт·год. Він оснащений потужним процесором Intel® Core™, опціональною клавіатурою з підсвічуванням і підтримує безліч портів, накопичувачів і можливостей підключення. Крім того, вам доступний широкий вибір мобільних аксесуарів для ефективної роботи в будь-яких умовах.

Вдосконалені компоненти, наприклад кращі в галузі твердотільні накопичувачі M.2 SATA і M.2 PCIe/NVME, забезпечують в 4 рази більш швидку передачу інформації в порівнянні з традиційними жорсткими дисками.

Нові модулі пам'яті DDR4 допомагають прискорити обробку даних і скоротити енергоспоживання, а три порти USB 3.0 і роз'єми RJ-45, HDMI і VGA дозволяють підключити всі ваші пристрої та аксесуари.

Зроблено на совість
Наш найзахищеніший стандартний ноутбук тепер має ще більш витончений корпус з високоякісних матеріалів.

Захист від подряпин
Доступний сенсорний екран Full HD з опціональним покриттям Corning® Gorilla® NBT™.

Удосконалена конструкція
Ноутбук має зміцнену кришку з полімерів з вуглеволокна, а його клавіатура тепер захищена від попадання рідини. Крім того, доступна модель з сенсорним дисплеєм.

Адаптація до будь-яких завдань
Анодована петля дозволяє розгортати ноутбук на 180 градусів і розташовувати монітор і клавіатуру горизонтально на будь-якій плоскій поверхні.

Безпека
Тільки пристрої Dell оснащуються як кращими в галузі системами шифрування і аутентифікації, в тому числі опціональним сенсорним зчитувачем відбитків пальців, так і передовими функціями захисту від шкідливого ПО, готовими до роботи без додаткової настройки. Крім того, програмне забезпечення Dell Data Protection|Protected Workspace забезпечує захист ваших даних у всіх кінцевих системах, в тому числі на зовнішніх носіях, дисках з самошифрування і в загальнодоступних хмарних сховищах.

Зручність
Найзручніший ноутбук в світі з безкоштовним набором інструментів Dell Client Command Suite для автоматизованої багатофункціональної настройки системи і BIOS.

Характеристики Ноутбук Dell Latitude E5570 210-AENU-CT16-06

Производитель Dell
Модель Latitude E5570
Артикул 210-AENU-CT16-06
Серия Dell Latitude
Тип ноутбука Бизнес
Диагональ дисплея 15.6"
Разрешение FullHD (1920 х 1080)
Поверхность экрана Anti-Glare
Процессор Intel Core i7-6600U (2.4GHz)
Объем оперативной памяти 16 ГБ
Тип оперативной памяти DDR4
Количество слотов для оперативной памяти 2
Объем HDD отсутствует
Объем SSD 256 ГБ
Видеокарта AMD Radeon R7 M360
Объем встроенной видеопамяти 2 ГБ
Оптический привод No ODD
Беспроводные технологии Wi-Fi, Bluetooth
Сетевой адаптер LAN (RJ-45)
Интерфейсы и подключения 3 x USB 3.0, 1xDocking Connector, VGA, HDMI
Card-reader Card-reader
Дополнительные возможности стереодинамики, встроенный микрофон
Веб-камера WEB-Camera
Операционная система Windows 10 Pro 64bit English
Емкость батареи 4 cell
Вес 2.2 кг
Цвет корпуса Black