Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)

Код товару: 842302
Немає в наявності
  • Інформація по HP Y4E77AV
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Zbook 15
  • Код виробника: Y4E77AV
  • Вага: 3.7 кг.
  • Габарити: 56x30x6 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i7-7700HQ (2.8 - 3.8 ГГц), 16 ГБ, SSD - 256 ГБ, NVIDIA Quadro M1200, GPU - 4 ГБ, Windows 10 Pro, 2.6 кг, чорний

Опис HP Zbook 15


Ноутбук HP Zbook 15 (Y4E77AV)
Ноутбуки HP - це ідеальне поєднання функціональності, надійності та дизайну. Стиль, продуктивність і вигідна ціна - поєднання, яке зустрічається нечасто.
Ноутбуки HP виключно зручні у використанні, оснащені новітньою системою захисту і функціями бездротового зв'язку, що дозволяють працювати повсюдно і в будь-який час. У ноутбуках HP поєднуються новітні технології, мініатюрні, але потужні компоненти, винятковий стиль і дизайн.

Ноутбуки HP серії ZBook вважаються на сьогодні найбільш професійними пристроями для повсякденної роботи щодо безвідмовності і надійності.
Ноутбук HP Zbook 15 - це мобільна робоча станція від HP, яка має витончений корпус і дозволяє працювати в будь-якому місці. Ви вільні у своїй творчості і не прив'язані до свого ПК.
Скористайтеся перевагами потужного процесора і відеокарти, що забезпечують точну передачу кольору, масштабованість і неймовірно швидке з'єднання, необхідне для ефективної та злагодженої роботи команди.

Стиль і міць
Найпопулярніша мобільна робоча станція від HP знайшла новий дизайн і нові можливості. Тепер тонше і легше попереднього покоління. HP ZBook здивує вас елегантною конструкцією і високою продуктивністю.

Рішення, засноване на перевірених технологіях робочих станцій HP Z
Мобільні робочі станції HP увібрали в себе 30-річний досвід розробок HP і пройшли серію великих тестів незалежних постачальників ПО. Вона відповідає стандарту MIL-STD 810G. Тривалість випробувань за програмою HP Total Test Process становить 120 000 годин, що гарантує надійність роботи пристрою.

Особливості
• Широкий вибір ОС
• Інноваційні можливості, які завжди під рукою. Мобільна робоча станція HP ZBook 15 поєднує в собі стильний зовнішній вигляд, вражаючу продуктивність і тривалий час автономної роботи.
• Нові потужні процесори. Оцініть найвищу продуктивність процесорів, встановлених в робочі станції.
• Графіка професійного рівня. Потужні графічні адаптери для роботи з 3D-графікою, сертифіковані незалежними постачальниками, і до 4 Гбайт відеопам'яті дозволяють працювати навіть з самими ресурсоємними додатками.
• Інтелектуальні технології. Пам'ять DDR4 об'ємом до 64 Гбайт з додатковою підтримкою технології ECC дозволить вирішувати навіть найскладніші завдання без шкоди для ємності, продуктивності і надійності.
• Надшвидкісна система зберігання. Два додаткових накопичувача HP Z Turbo Drive G2 забезпечують неймовірно швидку обробку великих файлів, за рахунок чого скорочується час завантаження системи і відгуку додатків, а також підвищується швидкість обчислень.
• Встановлюйте зв'язку. Оцініть швидку передачу даних і зручне підключення до різних пристроїв. Ця мобільна робоча станція оснащена рядом інтерфейсів, включаючи два роз'єми Thunderbolt ™, HDMI і інші роз'єми.
• Оцініть чіткість зображення. Робочі станції поставляються з опциональнимі високоякісними дисплеями Ultra HD 4K або сенсорними екранами Full HD.

Hewlett Packard є крупною ІТ-компанію, що представляє в певному сегменті ринку флагманські моделі. Крім цього виробник також працює і над наданням IT-послуг. Ви легко зможете знайти представництво компанії в будь-якій країні. Виробництво на даний момент ведеться в Китаї, Чехії, Росії та В'єтнамі. Фірма HP відома як виробник якісних і довговічних продуктів.



Характеристики HP Zbook 15

Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 15.6 "
Розподільна здатність дисплея 1920х1080
Покриття екрану матове
Тип матриці IPS
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 7700HQ
Тактова частота 2.8 ГГц
Кількість ядер процесора 4
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Макс. встановлюваний обсяг 64 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти дискретна
Серія відеокарти nVIDIA Quadro
Модель відеокарти M1200M
Обсяг відеопам'яті 4096 МБ
Накопичувач
Тип накопичувача SSD
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth ✔ 4.2
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення VGA
Комбінований аудіопорт
USB type C
USB 3.0 type A
USB 3.0 3 шт
USB 3.1 TYPE C 2 шт
Пристрої введення
Маніпулятор тачпад
Підтримка мультитач
Батарея
Кількість осередків батареї 9
Додатково
Комплектація Ноутбук, адаптер живлення, інструкція користувача
Безпека замок Kensington
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Габарити ( ВxШxГ ) 26x386x264
Колір чорний
Вага 2.6 кг