Ноутбук Acer Predator Helios 18 PH18-72 (NH.QRSEU.001)

Код товару: 1585779
Є в наявності
187155 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 187155грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Acer NH.QRSEU.001
  • Виробник: Acer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Predator Helios 18 PH18-72
  • Код виробника: NH.QRSEU.001
  • Вага: 6.7 кг.
  • Габарити: 60x43x10 см.
  • Короткий опис:

    18", 2560x1600 (WQXGA), Mini LED, Intel Core i9-14900HX (2.2 - 5.8 ГГц), 32 ГБ, SSD - 4 ТБ (2 x 2 ТБ), NVIDIA GeForce RTX 4090, GPU - 16 ГБ, UEFI Shell, підсвічування клавіатури, 3.25 кг, чорний

Опис Acer Predator Helios 18 PH18-72

Predator Helios 18
Зануртеся в ігри нового покоління з ігровим ноутбуком з підтримкою штучного інтелекту Helios 18, що працює на базі DLSS 3.5. Розкрийте максимальну продуктивність завдяки передовому охолодженню, яскравому Mini LED дисплею та точності клавіш MagKey 3.0: MagClick та MagSpeed.

Гра без компромісів
Процесори Intel Core 14-го покоління мають нову оптимізовану гібридну архітектуру та підтримують провідні технології, які дозволяють вийти за межі ігор і творчості. З Intel ви можете робити все. Від прогресу в іграх до досягнень у реальному житті - Intel дає вам змогу реалізувати себе якнайкраще.

Ноутбуки NVIDIA GeForce RTX серії 40
Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX серії 40 для ноутбуків забезпечують найбільшу швидкість для геймерів і митців. Вони працюють на базі надзвичайно ефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, яка забезпечує квантовий стрибок як у продуктивності, так і в комп’ютерній графіці зі штучним інтелектом.

NVIDIA DLSS 3.5
DLSS 3.5 із новими тензорними ядрами четвертого покоління і прискорювачем оптичних потоків на графічних процесорах GeForce RTX серії 40 використовує ШІ для створення більш високоякісних кадрів.

Трасування променів
Архітектура Ada розкриває всю красу трасування променів, імітуючи поведінку світла в реальному світі. Насолоджуйтеся неймовірно деталізованими віртуальними світами, як ніколи раніше.

NVIDIA Max-Q TECHNOLOGIES
NVIDIA Max-Q – це вдосконалений набір технологій на базі ШІ, які оптимізують вашу систему для досягнення максимальної ефективності. Завдяки цьому блискавично швидкі ноутбуки є тонкими, тихо працюють і мають дивовижний ресурс батареї.

RTX ДЛЯ ШІ
Відкрийте для себе переваги RTX з підтримкою ШІ. Від розширених можливостей для творчості та високоефективної продуктивності до надзвичайно динамічних ігор - максимальна потужність штучного інтелекту на комп'ютерах з Windows завдяки NVIDIA RTX та GeForce RTX.

Світ, сповнений світла
Пориньте у просторий 18-дюймовий екран з неоновим підсвічуванням і співвідношенням сторін 16:10. Панель WQXGA Mini LED пульсує з блискавичною частотою оновлення 250 Гц, випромінюючи яскравість до 10001 ніт. Пориньте у світ, де ігри та фільми передають глибокі контрасти; це візуальний досвід, з яким мало які інші екрани можуть конкурувати.

Підтримка максимальної продуктивності
Найсучасніша система охолодження, оснащена двома вентиляторами AeroBlade 3D 5-го покоління та з рідкою металевою термопастою, гарантує, що кожна ігрова сесія або редагування відео буде максимально продуктивною.

Wi-Fi 7 - це космічна швидкість
Пориньте у безперервний ігровий процес з Wi-Fi 7: високошвидкісні канали в діапазонах 6 ГГц і 5 ГГц, швидкість понад 5 Гбіт/с і на 60% менші затримки. Насолоджуйтеся безперебійною передачею даних у форматах AR, VR та 8K, завдяки шифруванню найвищого рівня та захисту від перешкод.

Пониження шумів з підтримкою ШІ
Покращуйте взаємодію в команді за допомогою PurifiedVoice 2.0. Ця надсучасна функція використовує можливості штучного інтелекту для фільтрації навколишніх шумів, забезпечуючи бездоганну чистоту голосу. У поєднанні з конструкцією з трьома мікрофонами та формуванням променя, ваш голос займає центральне місце, виділяючись на тлі інших фонових звуків.

RGB-феєрія
Піднесіть свою гру на новий рівень завдяки заворожливому логотипу Predator, безкінечній дзеркальній підсвітці та виразним RGB-ефектам на нашому ноутбуці. Цей ноутбук - справжній шедевр продуктивності та візуального сприйняття в поєднанні з можливістю налаштування RGB підсвітки для кожної клавіші та окремою зоною для WASD клавіш MagKey 3.0.

Характеристики Acer Predator Helios 18 PH18-72

Серія (модельний ряд) Acer Predator
Тип ноутбуку Ігровий
Діагональ дисплея 18"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Поверхня екрану матова
Тип матриці Mini LED
Частота оновлення екрану 250Hz
Покоління процесора Intel 14-th generation
Процесор Intel Core i9-14900HX (2.2 - 5.8 ГГц)
Кількість ядер процесора 24
Тип оперативної пам'яті DDR5
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 4 ТБ (2 x 2 ТБ)
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader
Тип відеокарти дискретна
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090
Серія дискретної відеокарти NVIDIA GeForce RTX 4090
Об'єм вбудованої відеопам'яті 16 ГБ
Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Операційна система UEFI Shell
Ємність батареї 4 cell
Ємність аккумулятору 90 Втг
Особливості підсвічування клавіатури
Ширина 405 мм
Висота 29 мм
Глибина 311.6 мм
Вага 3.25 кг
Колір чорний
Також шукають потужні ігрові