Ноутбук ASUS PRO B1400CEAE-EB3492 (90NX0421-M00BB0)

Код товару: 1221814
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90NX0421-M00BB0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PRO B1400CEAE-EB3492
  • Код виробника: 90NX0421-M00BB0
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 45x30x7 см.
  • Короткий опис:

    14", 1920х1080 (FullHD), TN+film, Intel Celeron 6305 (1.8 ГГц), 8 ГБ, SSD - 256 ГБ, Intel UHD Graphics, без операційної системи, гніздо для замка Kensington, TPM модуль, 1.45 кг, чорний

Опис ASUS PRO B1400CEAE-EB3492

Ноутбук ASUS ExpertBook B1 – це орієнтована на корпоративних користувачів модель, що поєднує високу продуктивність, підвищену міцність та безліч додаткових функцій, спрямованих на підвищення продуктивності. Він оснащується повноцінним комплектом інтерфейсів, включаючи швидкісний бездротовий модуль Wi-Fi 6, та підтримує функцію інтелектуального шумоподавлення для підвищення якості зв'язку при голосовому спілкуванні. ExpertBook B1 – найсучасніше рішення для продуктивної роботи.

Високопродуктивний універсал

У конфігурацію ноутбука ExpertBook B1 входить процесор Intel Celeron 6305, доповнений оперативною пам'яттю об'ємом 8 ГБ та ємними SSD-накопичувачами. Таке технічне оснащення дозволяє йому легко справлятися з різними завданнями. Для підключення до бездротових мереж у ноутбука є модуль новітнього стандарту Wi-Fi 6 з ексклюзивною технологією WiFi Master, яка служить для автоматичного вибору найкращої точки доступу Wi-Fi з усіх наявних.

Оптимальні налаштування під будь-які сценарії

Технологія інтелектуальної роботи ASUS – це поєднання високоефективної системи охолодження та енергозберігаючих функцій. Ексклюзивні алгоритми, що отримують дані з п'яти датчиків, продумана вентиляція, 90-ватний блок живлення – всі ці елементи складаються в оптимальне поєднання, щоб підвищити продуктивність центрального процесора або зменшити рівень шуму ноутбука.

Максимальна мобільність

Ноутбук ExpertBook B1 виконаний у тонкому корпусі вагою всього 1,45 кг, тому його без проблем можна брати із собою в дорогу.

Тонкорамочний дисплей

З трьох сторін дисплей NanoEdge має тонку рамку, що зникає, тому ваш погляд буде менше відволікатися від зображення. Відносна площа екрану складає 84%!

Усунення шумів за допомогою ІІ

Оскільки все більше людей зараз користуються відеозв'язком, фахівці ASUS розробили технологію інтелектуального шумоподавлення на основі машинного навчання. У програмі MyASUS9 можна вибрати один із двох її режимів. У режимі Single-Presenter від сторонніх шумів «очищується» голос людини, що знаходиться безпосередньо перед ноутбуком, а в Режимі MULTI-PRESENTER – безліч голосів з різних напрямків, що буде корисним під час групових Конференц-Дзвінків. Функція Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

На всі випадки життя!

Для бізнес-ноутбука дуже важливо мати безліч інтерфейсів, що дозволяють підключати всіляке периферійне обладнання. Модель ExpertBook B1 пропонує повноцінний комплект, що включає Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, відеовихід, прискорена підзарядка), два порти USB 3.2 Gen2 та один USB 2.0, відеовихід HDMI 2.0, роз'єм дротової мережі Ethernet та слот для карт пам'яті microSD. Інтерфейсні роз'єми відрізняються підвищеною надійністю та пройшли тест на більш ніж 10 000 циклів підключення/відключення кабелю.

Повноцінне робоче місце

ExpertBook B1 дозволяє легко організувати робоче місце під час «віддалення». Завдяки інтерфейсам Thunderbolt 4 та HDMI 2.0 до нього можна підключити відразу два зовнішні дисплеї формату 4K – на додаток до власного дисплея ноутбука. До речі, екран ExpertBook B1 допомагає захистити очі в час тривалої роботи завдяки низькому рівню випромінювання в синій складовій видимого спектра. Це підтверджується сертифікацією TÜV Rheinland.

Надійна конструкція

Щоб зробити ноутбук міцнішим, у його конструкції використовуються додаткові підсилювальні елементи.

  • 1. Довговічне покриття кришки із алюмінієвого сплаву.
  • 2. Клавіатурна рама підвищує структурну міцність корпусу.
  • 3. Піноматеріал запобігає пошкодженню жорсткого диска через удари та трясіння.
Бездоганна якість виготовлення

Ноутбук ExpertBook B1 легко впорається з мінливістю мобільного життя, адже він відповідає вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD-810H і успішно пройшов суворі внутрішні тести ASUS, включаючи випробування на удари та падіння, роботу за екстремальних температур тощо. Власник такого пристрою може бути цілком упевнений у його бездоганній надійності.

Характеристики ASUS PRO B1400CEAE-EB3492

Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 14 "
Розподільна здатність дисплея 1920х1080
Покриття екрану антиблікове
Яскравість екрану 250 кд/м2
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Celeron
Модель процесора 6305
Тактова частота 1.8 ГГц 4 MB Smart Cache
Кількість ядер процесора 2
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 on board
Обсяг ОЗУ 8 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти Intel UHD Graphics
Накопичувач
Тип накопичувача SSD M.2 NVMe PCIe 3.0
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Комунікації
Wi-Fi 802.11 ax
Bluetooth ✔ 5.2 (Dual band) 2*2
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення VGA
USB 2.0 1 шт
USB 3.2 TYPE C 1 шт
Мультимедіа web-камера HD-камера 720p/з затвором для конфіденційності
Батарея
Кількість осередків батареї 3
Енергетична ємність батареї 42 Вт·год
Додатково
Попередньо встановлена ОС Dos
Габарити ( ВxШxГ ) 19.2 х 323 х 215
Колір чорний
Вага 1.45 кг