Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MI-QR064W (90NR0IS1-M002J0)

Код товару: 1575625
Є в наявності
136127 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 136127грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS 90NR0IS1-M002J0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ROG Zephyrus G16 GU605MI-QR064W
  • Код виробника: 90NR0IS1-M002J0
  • Вага: 4.97 кг.
  • Габарити: 57x35x13 см.
  • Короткий опис:

    16", 2560x1600 (WQXGA), OLED, 500nits, Intel Core Ultra 9 185H (2.3 - 5.1 ГГц), 32 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 4070, GPU - 8 ГБ, Windows 11 Home, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 1.85 кг, сірий

Опис ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MI-QR064W

Нова ераПотужність, точність і елегантність є визначальними рисами ноутбука Zephyrus G16 версії 2024 року. Він більш тонший і витончений, ніж будь-коли раніше, і водночас має оригінальний вигляд, який завжди виділяв цей ноутбук серед інших. Завдяки повністю алюмінієвому корпусу, виготовленому з використанням високоточного технологічного процесу на верстаті з ЧПК, цей ігровий ноутбук є ідеальним поєднанням високої продуктивності й стилю.

Майбутнє вже насталоГрайте й творіть із легкістю на потужному комп’ютері під управлінням Windows 11 Pro! Цей 16-дюймовий ноутбук у максимальній конфігурації оснащено процесором Intel Core Ultra 9 185H з прискорювачами алгоритмів штучного інтелекту та відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4070 для ноутбуків, тож він легко впорається як із найновішими іграми, так і з найсучаснішим програмним забезпеченням для творчості. Незалежно від того, що ви робите: здійснюєте відеодзвінок, працюєте над відео або граєте в гру нового покоління, ШІ постійно працює за лаштунками, щоб роблячи ваш досвід кращим.

OLED вже тутНасолоджуйтеся надшвидким часом відгуку й неймовірною контрастністю зображення завдяки OLED-панелі, яка вперше використовується в ноутбуках ROG. Ця панель пропонує роздільну здатність 2.5K, забезпечуючи неймовірну щільність пікселів на 16-дюймовому екрані, а також відзначається високою частотою оновлення – 240 Гц. Як результат, ігровий процес у всіх ваших іграх буде плавним і чітким. Завдяки таким характеристикам, як 100% покриття колірного простору DCI-P3, точність передачі кольору (delta E) менше ніж 1 і сертифікація VESA HDR True Black 500, HDR-контент виглядатиме неймовірно реалістичним.

Найкращий OLED-дисплей із підтримкою G-SYNCOLED-дисплей має надшвидкий час відгуку 0.2 мс, що забезпечує плавне відображення динамічних сцен, низьку затримку в іграх та інші переваги, як-от прокручування тексту без розмиття.
Висока контрастність (1 000 000:1)OLED-дисплеї мають мільйони світлодіодів і, на відміну від звичайних, можуть вмикати та вимикати кожен піксель окремо. Це дозволяє досягати ідеального рівня чорного, що означає надзвичайно високий коефіцієнт контрастності, наприклад, 1 000 000:1. Такий чорний колір створює яскраве й чітке зображення без розмиття, тому ви ніколи не пропустите ворога, що ховається в тіні. Зображення в режимі HDR ще ніколи не виглядало так добре!
Прохолода, спокій, рівновагаROG Intelligent Cooling – це комплекс рішень, що працюють разом, щоб потужний ігровий ноутбук залишалися прохолодним і тихим. У Zephyrus G16 реалізовано низку безпрецедентних технологій охолодження, зокрема вентилятори Arc Flow другого покоління і вдосконалений високоефективний випускний отвір. Деякі з моделей також оснащені спеціальною паровою камерою або системою охолодження з третім допоміжним вентилятором (технологія Tri-Fan), який допомагає відводити надлишкове тепло від системи до радіаторів. У всіх моделях у ролі термоінтерфейсу використовується рідкий метал – матеріал, який забезпечує надзвичайно високу ефективність відведення тепла. Разом усі ці рішення забезпечують максимальну продуктивність ноутбука, при цьому він працює тихіше, ніж будь-коли раніше.

Запорука майстерностіТачпад і клавіатура мають вирішальне значення для керування ноутбуком, тому під час розробки Zephyrus G16 ми не пошкодували коштів на їх доведення до досконалості. Незважаючи на те, що G16 є лише 16-дюймовим пристроєм, він пропонує великий тачпад зі співвідношенням сторін 16:10 для точного прокручування і чіткого керування у грі. Крім того, розмір клавіш клавіатури було збільшено на 12% для більш плавного набору тексту. Збільшений до 1.7 мм хід клавіш забезпечує найкращий відгук, а номінальний ресурс у 20 мільйонів натискань робить клавіатуру надійним помічником на весь час служби ноутбука.

Блискучий виглядМодель G16 2024-го року ламає усталені стереотипи, представляючи абсолютно новий елемент дизайну: матричне підсвічування Slash Lighting. Світлова смуга, що перетинає кришку, є еволюцією елегантності та самобутності, які роблять Zephyrus таким унікальним пристроєм. Її дизайн натхненний фантастичними мотивами та сучасним мистецтвом. До того ж, Slash Lighting підтримує гнучку персоналізацію.
Високоточна обробкаКорпус Zephyrus G16, виготовлений з алюмінієвого сплаву 6063, ретельно оброблений на верстаті з ЧПК – це дало змогу мінімізувати об’єм корпусу, зберігаючи при цьому його жорсткість. За допомогою прецизійних інструментів діаметром лише 0.7 мм було виточено канали для клавіатури, тачпада та динаміків, що дозволило створити міцний корпус преміумкласу з компонентами, які розташовані максимально близько один від одного. Після восьми етапів обробки, шліфування, полірування та анодування корпус G16 готовий до встановлення флагманських компонентів.
Додайте гучності!Пориньте в музику з новими низькочастотними динаміками Zephyrus G16. Завдяки збільшенню гучності на цілих 47% і можливості відтворення наднизьких частот, на рівні 100 Гц, G16 видає чистий і динамічний звук, якого ви не очікували від ультратонкого 16-дюймового пристрою. Незалежно від того, чи слухаєте ви улюблений подкаст, чи рятуєте світ у новітніх іграх, Zephyrus G16 готовий додати гучності.
Енергія на весь деньZephyrus G16 завжди вирізнявся своєю портативністю, і модель 2024-го року не є винятком. Ця неймовірна ігрова машина є по-справжньому тонкою і легкою, вона важить лише 1.85 кг, а деякі її конфігурації мають товщину всього 1.49 см. У поєднанні з акумулятором ємністю 90 Вт*год, який підтримує заряджання від 0 до 50% всього за 30 хвилин, і бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6E, Zephyrus G16 є ідеальним пристроєм для ігор та продуктивної роботи для тих, хто завжди в русі. Сучасні інтерфейси
Незважаючи на тонкий і надзвичайно портативний корпус, G16 пропонує всі можливості для підключення периферії. Два порти USB-C, обидва з яких підтримують виведення зображення на дисплей, а також один, що підтримує інтерфейси Thunderbolt 4 і DisplayPort 2.1, дозволяють максимально ефективно використовувати цей універсальний роз’єм. Два порти USB 3.2 Gen2 Type-A розширюють можливості для підключення різноманітних периферійних. Для швидкого перенесення файлів або додавання додаткового накопичувача завжди готовий швидкісний картридер SD (UHS-II).

Характеристики ASUS ROG Zephyrus G16 GU605MI-QR064W

Серія (модельний ряд) Asus ROG Zephyrus
Тип ноутбуку Ігровий
Діагональ дисплея 16"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Поверхня екрану матова
Тип матриці OLED
Яскравість 500nits
Покоління процесора Intel U-series
Кількість ядер процесора 16
Тип оперативної пам'яті DDR5
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 1 ТБ
Кардрідер Card-reader
Стандарт інтерфейсу SSD M.2 PCI Express 4.0
Кількість слотів M.2 2
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4070
Серія дискретної відеокарти NVIDIA GeForce RTX 4070
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Ємність батареї 4 cell
Ємність аккумулятору 90 Втг
Додатково чохол в комплекті
Особливості підсвічування клавіатури
Ширина 354 мм
Висота 16.4 мм
Глибина 246 мм
Вага 1.85 кг
Також шукають потужні ігрові
Частота оновлення екрану 240Hz
Процесор Intel Core Ultra 9 185H (2.3 - 5.1 ГГц)
Тип відеокарти дискретна
Оптичний привід No ODD
Операційна система Windows 11 Home
Колір сірий